Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ρήξη πρόσθιου χιαστού η ΜακΜπι

Ρήξη πρόσθιου χιαστού η ΜακΜπι

Οι φόβοι των ανθρώπων του ΠΑΟΚ και της Κένια ΜακΜπι επιβεβαιώθηκαν μέχρι κεραίας, αφού η Αμερικανίδα σέντερ υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού. Τι μέλλει γενέσθαι στον "Δικέφαλο" από εδώ και πέρα.

Πριν καλά καλά προλάβει να ιδρώσει τη φανέλα, η Κένια ΜακΜπι θα αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ. Η Αμερικανίδα σέντερ τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο, στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής (1/2) με το Ελληνικό στην Πυλαία, με τα αποτελέσματα των εξετάσεων να επιβεβαιώνουν τους φόβους των ανθρώπων του "Δικεφάλου".

Κι αυτό γιατί έδειξαν πως υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού, με αποτέλεσμα να τίθεται νοκ άουτ για τους επόμενους έξι μήνες. Όπερ και σημαίνει πως δεν θα ξαναφορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ, τουλάχιστον για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.Η απόφοιτος του Νορθ Καρολάινα αντικατέστησε πρόσφατα την Μπριάνα Μπροκ στο ρόστερ του ΠΑΟΚ, αλλά μπόρεσε να προσφέρει τις υπηρεσίες της στην ομάδα του Βασίλη Μασλαρινού για μόλις 31'48'', στα δύο παιχνίδια που πρόλαβε να αγωνιστεί.

Έτσι, ο "Δικέφαλος" θα παραταχθεί στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών χωρίς ξένη, μιας και δεν έχει δικαίωμα να κάνει δεύτερη αλλαγή στο ρόστερ του.Στο διάστημα που αγωνίστηκε στη χώρα μας, η Κένια ΜακΜπι σημείωσε 16 πόντους με 5/15 δίποντα, 1/4 τρίποντα και 3/4 βολές, μάζεψε 11 ριμπάουντ, έκανε 5 λάθη και, τέλος, 2 κοψίματα.

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ