ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Π. Αγγελόπουλος: "Ευτύχημα που είμαι εγώ και ο αδερφός μου στον Ολυμπιακό"

Π. Αγγελόπουλος: "Ευτύχημα που είμαι εγώ και ο αδερφός μου στον Ολυμπιακό"
Αγγελόπουλος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος τόνισε πως στον Ολυμπιακό είναι ευτύχημα που βρίσκεται εκείνος και ο αδερφός του, που ενισχύουν συνεχώς την ομάδα. Γ. Αγγελόπουλος: "Δεν θα αντικατασταθεί ο Τζέιμς".

Λίγα λεπτά μετά το τέλος του ντέρμπι στο ΣΕΦ και της νίκης του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού με την κάλυψη της διαφοράς της ήττας στο ΟΑΚΑ οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος τοποθετήθηκαν στην κάμερα του ΟΤΕ TV.

Για την νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού, σχολίασε: "Στην Ευρωλίγκα είχαμε δύο άσχημα αποτελέσματα και η νίκη επί του Παναθηναϊκού χτίζει την ψυχολογία ενόψει της συνέχειας. Στο πρωτάθλημα, εφόσον κερδίσουμε και δύο δύσκολα ματς που μας μένουν, θα έχουμε το πλεονέκτημα έδρας στους τελικούς. Δεν έχει κριθεί κάτι στο 100%, αλλά είμαστε σε καλό δρόμο".

Για τις αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας: "Καταρχάς, είναι ευτύχημα που στον Ολυμπιακό βρίσκομαι εγώ και ο αδερφός μου και μπορούμε να συζητάμε για αλλαγές παικτών. Για το αν έχουμε πολλούς ή λίγους. Ο μεγάλος μας αντίπαλος για παράδειγμα, ο Παναθηναϊκός, έχει κολλήσει στους πέντε ξένους και έχει μείνει εκεί. Δεν πάει παραπάνω, δεν πάει στους έξι. Κάναμε ό,τι καλύτερο! Φέτος, είναι η πρώτη χρονιά που πήραμε τρεις παίκτες κατά την διάρκεια της σεζόν, τόσο λόγω τραυματισμών, όσο και για να ενισχυθεί η ομάδα. Ο ένας, ο Τζέιμς, μας είπε ότι δεν ένιωθε καλά, πως δεν ήταν σε θέση να μας βοηθήσει, ήταν κάτι σεβαστό και για αυτόν τον λόγο λύθηκε η συνεργασία μας με τον Σον Τζέιμς. Αυτοί που είμαστε συνεχίζουμε για την Ευρωλίγκα και για το Πρωτάθλημα".

Για την συνέχεια του ελληνικού πρωταθλήματος: "Στην Ελλάδα βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι, με αρχή το ματς της Κυριακής κόντρα στον Αρκαδικό, στο οποίο θα μπει και ο Παπανικολάου ώστε να ενισχύσει την ομάδα. Στην Euroleague έχουμε ακόμη δρόμο, έχουμε ακόμη 10 παιχνίδια. Βρισκόμαστε στον ίσως πιο δύσκολο όμιλο στην ιστορία της Euroleague στο TOP-16. Υπάρχουν τέσσερις ομάδες, που είναι ομάδες επιπέδου Final-Four".

Γιώργος Αγγελόπουλος: "Δεν θα αντικατασταθεί ο Τζέιμς"

Στην συνέχεια ο Γιώργος Αγγελόπουλος απάντησε στο ερώτημα για το αν θα αντικατασταθεί ο Αμερικανός σέντερ, Σον Τζέιμς, και η απάντηση του ήταν ξεκάθαρη: "Όχι, δεν υπάρχει ενδεχόμενο να αντικατασταθεί ο Σον Τζέιμς, ό,τι αλλαγή έγινε, έγινε. Η ομάδας μας παίζει πολύ καλά. Εντάξει, η διαφορά μπορεί να έφτασε στους 30 πόντους, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι η διαφορά δυναμικότητες μεταξύ των δύο ομάδων. Στο παιχνίδι όμως δείξαμε πως εμείς ήμασταν ξεκάθαρα καλύτεροι".

Για το αν αυτή η νίκη επί του Παναθηναϊκού θα δώσει ψυχολογία ενόψει Euroleague, δήλωσε: "Ελπίζουμε με αυτή την νίκη επί του Παναθηναϊκού να πάρουμε ψυχολογία και στην Euroleague. Παλαιότερα, παίρναμε ψυχολογία από τις κατακτήσεις της Euroleague και από τις επιτυχίες μας στην Ευρώπη για την Ελλάδα. Τώρα βλέπω πως θα γίνει το ανάποδο και η ομάδα μας θα παίρνει ψυχολογία για την Ευρώπη από τις επιτυχίες μας στην Ελλάδα. Μακάρι να πάρουμε ψυχολογία από αυτή την νίκη ενόψει της συνέχειας μας στην Ευρώπη".

Τέλος στην ερώτηση για το αν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού θα πρέπει να κλείσουν εισιτήρια από τώρα για το Final Four της Euroleague που θα διεξαχθεί στο Βερολίνο απάντησε: " Οχι να μην κλείσετε εισιτήρια για το Βερολίνο. Βήμα βήμα θα πάμε ψηλά. Ο κόσμος ήταν καταπληκτικός σήμερα. Δεν έγινε τίποτα και του αξίζουν συγχαρητήρια. Είναι σημαντικό να παίζεις μπάσκετ και να ασχολείσαι μόνο με το μπάσκετ".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ