Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να πάρει το ματς στα χαρτιά

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να πάρει το ματς στα χαρτιά
INTIME SPORTS

Η 14η αγωνιστική της Α1 γυναικών, ξεκίνησε με το 69-59 του Ιπποκράτη Κω επί του Ολυμπιακού Βόλου, αλλά ενδέχεται να μη... ζήσει το ντέρμπι της ημέρας (Παναθηναϊκός-Πρωτέας Βούλας). Διαβάστε το γιατί.

Ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Πρωτέα Βούλας (που ακολουθεί σε απόσταση ενός βαθμού), στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής στην Α1 γυναικών (24/1, 15.00). Μοιραία, θα λέγατε πως αυτό είναι το ντέρμπι της ημέρας. Υπάρχει ωστόσο, το ενδεχόμενο να μη γίνει ποτέ το ματς.

Όπως αναφέρει το ebasket.gr και οι δυο ομάδες πήραν παίκτριες από τον Αθηναϊκό (η Κοσμά πήγε στον ΠΑΟ και η Λύμουρα στη Βούλα), με το σύλλογο του Βύρωνα να προσφεύγει στα αρμόδια όργανα της ΕΟΚ, που αποφάνθηκαν πως και στις δυο περιπτώσεις ο Αθηναϊκός είχε λαμβάνειν -προκειμένου να είναι έγκυρη και οριστική η μεταγραφή. Το ποσό μοιράστηκε σε ισόποσες δόσεις και η ΕΟΚ είχε ενημερώσει πως αν δεν τηρηθεί το χρονικό πλαίσιο της κάθε καταβολής, θα υπήρχε βαριά τιμωρία (βλ. ακύρωση αγώνων, απαγόρευση μεταγραφών). Ο Παναθηναϊκός ήταν συνεπής, ο Πρωτέας όμως, όχι. Η καταλυτική ημερομηνία έχει παρέλθει εδώ και καιρό και αυτό σημαίνει πως εφόσον το θέλουν οι "πράσινες", μπορούν να πάρουν το ματς στα χαρτιά -καταθέτοντας ένσταση πριν το τζάμπολ.

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ