Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την Σπυριδοπούλου

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την Σπυριδοπούλου

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση της 29χρονης πάουερ-φόργουορντ, Άννας Σπυριδοπούλου, η οποία μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Πρωτέα Βούλας: "Όνειρο κάθε παίκτριας να παίξει σε αυτήν την ομάδα".

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση της 29χρονης πάουερ-φόργουορντ, Άννας Σπυριδοπούλου (1.86 ύψος), η οποία μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Πρωτέα Βούλας, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις. Η αθλήτρια εξέφρασε την χαρά της που ήρθε στον Πειραιά, τονίζοντας πως πρόκειται για ένα μεγάλο όνειρο.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

"Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την διεθνή αθλήτρια Καλαθοσφαίρισης, Άννα Σπυριδοπούλου .

Στις πρώτες της δηλώσεις ως αθλήτρια του Ολυμπιακού, στο osfp.gr η Άννα Σπυριδοπούλου τόνισε τα εξής: «Είναι πολύ μεγάλη τιμή και χαρά για εμένα να παίξω στον Ολυμπιακό. Είναι όνειρο κάθε παίκτριας να είναι σε αυτήν την ομάδα. Ο Ολυμπιακός είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος, με πολύ μεγάλες παίκτριες. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, ελπίζω να βοηθήσω και να καταφέρουμε πολλά πράγματα σε Ελλάδα και Ευρώπη".

Να τονίσουμε πως ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την απόκτηση και της 26χρονης πλέι-μέικερ, Αγγελικής Νικολοπούλου, η οποία επίσης αγωνίζεται στον Πρωτέα Βούλας.

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ