Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε 11 ανανεώσεις συμβολαίων, ελεύθερη η Κριστόφερσον

Με μία εντυπωσιακή ανακοίνωση, ο Ολυμπιακός γνωστοποίησε πως η γυναικεία ομάδα μπάσκετ προχώρησε στην ανανέωση 11 συμβολαίων. Ελεύθερη η Κριστόφερσον, πάει για άλλη ξένη.

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός, με μία εντυπωσιακή ανακοίνωση, γνωστοποίησε την ανανέωση 11 συμβολαίων στην γυναικεία ομάδα μπάσκετ των "ερυθρολεύκων", η οποία στην σεζόν που ολοκληρώθηκε κατέκτησε αήττητη το Νταμπλ στην Ελλάδα. Υπενθυμίζεται πως πριν λίγες μέρες, ο σύλλογος ανακοίνωσε και την έναρξη της συνεργασία της με την έμπειρη και σπουδαία γκαρντ, Εβίνα Μάλτση. Το συμβόλαιο της Χάλι Κριστόφερσον δεν ανανεώθηκε, η Αμερικανίδα σέντερ έμεινε ελεύθερη και οι Πειραιώτες θα κινηθούν για άλλη ξένη ώστε να την αντικαταστήσουν.

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη:

"Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ολοκλήρωση των επαφών με τις αθλήτριες του τμήματος Μπάσκετ Γυναικών και την επέκταση της συνεργασίας με τις: Νατάσα Γκοτζή, Εβίνα Σταμάτη, Μαρία-Ρόζα Μπόνη, Όλγα Χατζηνικολάου, Ανθή Μπαλτά, Νένα Νικολαϊδου, Τάνια Χαλιβέρα, Λικέντρα Τζόνσον, Ρούλα Καλογήρου, Αφροδίτη Κοσμά, Πέλλυ Παπαμιχαήλ.

Οι 11 αθλήτριες υπέγραψαν τα νέα τους συμβόλαια και θα παραμείνουν και την επόμενη σεζόν στο ρόστερ της ομάδας.

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ