Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ξέσπασμα της Στέλλας Καλτσίδου στο Facebook!

Ξέσπασμα της Στέλλας Καλτσίδου στο Facebook!
EUROKINISSI

Κραυγή αγωνίας για το ελληνικό γυναικείο μπάσκετ μπορεί να χαρακτηριστεί το γεμάτο συναισθήματα κείμενο που "ανέβασε" η Στέλλα Καλτσίδου του Ολυμπιακού στο προφίλ της στο Facebook.

Η αποχώρηση του Ολυμπιακού Βόλου στο 34' της αναμέτρησης με τον Πρωτέα Βούλας για το πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών, το μεσημέρι της Κυριακής, έχει γίνει το μεγαλύτερο θέμα συζήτησης στο ελληνικό μπάσκετ . Σωματεία και παράγοντες εκφράστηκαν αρνητικά για την συμπεριφορά του συλλόγου του Βόλου, οι παράγοντες του οποίοι λένε πως δεν έκαναν κάτι παράτυπο την ώρα που το video από την αναμέτρησή τους κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Το βράδυ της Δευτέρας (30/4), η Στέλλα Καλτσίδου, μία από τις κορυφαίες στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ, έγραψε στο προφίλ της στο Facebook ένα κείμενο που πρέπει να προβληματίσει πολύ κόσμο. Εκείνους που ασχολούνται με τον γυναικείο αθλητισμό, εκείνους που κατακρίνουν το γυναικείο μπάσκετ με προσβλητικά λόγια, αλλά κι εκείνους που το προσβάλλουν με τις πράξεις τους εντός και εκτός παρκέ. Κι αν μη τι άλλο όταν αυτά τα λόγια βγαίνουν από το στόμα (το πληκτρολόγιό της στην προκειμένη περίπτωση) μιας αθλήτριας όπως η Στέλλα Καλτσίδου, πολύς κόσμος οφείλει να προβληματιστεί.

Διαβάστε το post της αθλήτριας του Ολυμπιακού:

Ξέσπασμα της Στέλλας Καλτσίδου στο Facebook!
TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ