Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Κοντά σε Αθηναϊκό η Λύμουρα

Κοντά σε Αθηναϊκό η Λύμουρα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Αθηναϊκό βρίσκεται η Λολίτα Λύμουρα, η οποία φέτος φόρεσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Με την ομάδα του Βύρωνα αγωνίστηκε επί μία τετραετία (2009-'13), κατακτώντας -μεταξύ άλλων- το Eurocup.

Ο Αθηναϊκός θα συνεχίσει με τον Γαβρίλο Καλογερόπουλο στον πάγκο του, ξεκινώντας από πολύ νωρίς τον σχεδιασμό για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Η ομάδα του Βύρωνα έκανε την πρώτη της μεταγραφική κίνηση, αποκτώντας τη Δώρα Παντέλη, αλλά δεν αποκλείεται πολύ σύντομα να ολοκληρωθεί κι η δεύτερη μεταγραφή.

Ο λόγος για τη Λολίτα Λύμουρα, η οποία βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τη διοίκηση του Αθηναϊκού, προκειμένου για την επιστροφή της στο κλειστό της Εργάνης. Η διεθνής πλεϊμέικερ, που φόρεσε φέτος τη φανέλα του Παναθηναϊκού, αγωνίστηκε για μία τετραετία (2009-'13) στον Αθηναϊκό, κατακτώντας -μεταξύ άλλων- το Eurocup το 2010. Αποτελεί βασικό στέλεχος του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος τα τελευταία χρόνια και με την εμπειρία της είναι δεδομένο ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά στο σύνολο του Γαβρίλου Καλογερόπουλου.

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ