Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

"Η υπομονή μας εξαντλήθηκε"

"Η υπομονή μας εξαντλήθηκε"
INTIME SPORTS

Οι παίκτριες του ΔΑΣΑΛ εξέδωσαν ανακοίνωση, γνωστοποιώντας την απόφαση τους να απέχουν από τις επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας. Διαβάστε αναλυτικά.

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι παίκτριες του ΔΑΣΑΛ, οι οποίες γνωστοποίησαν την απόφαση τους να απέχουν από τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση που εξέδωσαν:

" Υστερα από σύσκεψη που έγινε στο πούλμαν με το οποίο επιστρέφουμε από τη Θεσσαλονίκη, θα θέλαμε να ανακοινώσουμε τα εξής: εδώ και πέντε μήνες εργαζόμαστε καθημερινά. Τηρούμε κατά γράμμα τις συμφωνίες που υπογράψαμε με τη διοίκηση το καλοκαίρι, χωρίς όμως να έχουμε ανταπόκριση από μέρους της σε βασικές υποχρεώσεις της. Ακόμη και οι υποσχέσεις που πήραμε από τον δήμαρχο της πόλης πριν από δύο μήνες στη συντριπτική τους πλειοψηφία δεν τηρήθηκαν έως τώρα.

Εχουμε ήδη διανύσει τα 5/8 της φετινής σεζόν και η υπομονή μας εξαντλήθηκε. Αυτή τη στιγμή η ομάδα έχει ουσιαστικά εξασφαλίσει την 8η θέση και καλείται να κερδίσει τα ματς που χρειάζονται για να αποφύγουμε τα play out. Δηλώνουμε κατηγορηματικά πως θα συνεχίσουμε να προπονούμαστε κανονικά, αλλά δεν θα αγωνιστούμε ξανά σε επίσημο αγώνα εάν δεν λυθούν σοβαρά θέματα που μας απασχολούν, όπως οικονομικό, αθλητικό υλικό, ιατρική κάλυψη και ενημέρωση αναφορικά με τη φιλοσοφία του σωματείου μετά τις εκλογές.

Δεν είμαστε επαγγελματική ομάδα όπως θέλουν κάποιοι να μας παρουσιάσουν, είμαστε νεαρά παιδιά που βγήκαν από την επίπονη δουλειά που κάναμε επί χρόνια στις υποδομές του συλλόγου. Τα χρήματα που μας οφείλονται είναι απλώς τα οδοιπορικά μας για να ερχόμαστε στο γήπεδο και να δουλεύουμε ανάλογα με το υψηλό επίπεδο της κατηγορίας Α1 που αγωνιζόμαστε.

Δώσαμε προτεραιότητα στην ανάγκη να νικήσουμε τα παιχνίδια με ΠΑΟΚ και Καλαμαριά που ήταν βαθμολογικά απαραίτητα για την παραμονή μας στην κατηγορία. Δεν εκβιάζουμε κανέναν, αντίθετα επιλέξαμε αυτή τη χρονική στιγμή, γιατί έως τις 11 Φεβρουαρίου που είναι προγραμματισμένη η επόμενη υποχρέωσή μας εναντίον του Κρόνου υπάρχει αρκετός χρόνος για να βρεθούν λύσεις. Ελπίζουμε να μας επιτρέψετε να συνεχίσουμε να δίνουμε μάχες για την ομάδα μας και την πόλη μας.

Υ.Γ. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον οδηγό μας Ηλία Καυκιά, γιατί χωρίς την κατανόησή του η συμμετοχή μας στο σημερινό (χθεσινό, 28/01) παιχνίδι δεν θα ήταν δυνατή".

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ