Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Η Καλτσίδου ανανέωσε με τον Ολυμπιακό

Η Καλτσίδου ανανέωσε με τον Ολυμπιακό

Η 34χρονη σμολ-φόργουορντ, Στέλλα Καλτσίδου, ανανέωσε το συμβόλαιο της με τον Ολυμπιακό: "Είναι μεγάλο πράγμα για έναν αθλητή να παίζει σε αυτή την ομάδα", σχολίασε.

Παίκτρια του Ολυμπιακού θα είναι και την νέα σεζόν η Στέλλα Καλτσίδου. Η 34χρονη (12/1) σμολ-φόργουορντ, ύστερα από το πετυχημένο της πέρασμα σε Γαλλία και Τουρκία, επέστρεψε πέρσι στο ελληνικό πρωτάθλημα για λογαριασμό των "ερυθρολεύκων", κατακτώντας το Νταμπλ με την ομάδα του Πειραιά.

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με την Στέλλα Καλτσίδου, η οποία εξέφρασε την χαρά της για το γεγονός: "Χαίρομαι πάρα πολύ που θα συνεχίσω να είμαι μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού. Είναι μεγάλο πράγμα για έναν αθλητή να παίζει σε αυτή την ομάδα.

Οι στόχοι για τη νέα σεζόν είναι οπωσδήποτε η κατάκτηση των τίτλων στην Ελλάδα και να κάνουμε μια καλύτερη πορεία από φέτος στην Ευρώπη που είναι και το στοίχημα για όλους μας.Προς το παρόν όλα φαίνονται πολύ θετικά για κάτι τέτοιο ωστόσο χρειάζεται πολύ δουλειά. Θέλουμε να πάμε καλά να έχουμε τον κόσμο δίπλα μας και να τον ευχαριστούμε με το μπάσκετ που θα παίζουμε".

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ