Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Έρχεται η Μάζιτς, προς αποχώρηση η Τζόνσον

Έρχεται η Μάζιτς, προς αποχώρηση η Τζόνσον

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση της 32χρονης πάουερ-φόργουορντ, Μίρνα Μάζιτς, η οποία είναι διεθνής με την Κροατία. Προς αποχώρηση η Λικέντρα Τζόνσον. Έρχεται η Κατερίνα Σωτηρίου.

Η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού ετοιμάζει αλλαγές στο ρόστερ της ενόψει της νέας σεζόν, στην προσπάθεια των "ερυθρολεύκων" να γίνουν περισσότερο ανταγωνιστικοί στην Ευρώπη.

Οι Νταμπλούχες Ελλάδας βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση της 32χρονης (2/12/1985) πάουερ-φόργουορντ, Μίρνα Μάζιτς (1.88 ύψος), η οποία είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της Κροατίας. Και όπως όλα δείχνουν θα αντικαταστήσει την Λικέντρα Τζόνσον, η οποία αναμένεται να αποχωρήσει από το μεγάλο λιμάνι ύστερα από δύο χρόνια παρουσίας.

Ο Ολυμπιακός θα στερηθεί για τους επόμενους μήνες την Ζωή Δημητράκου, η οποία τραυματίστηκε στο γόνατο (εκτός για τους επόμενους 10 μήνες) και στον Πειραιά έχουν βρει την αθλήτρια για να την αντικαταστήσει. Ο λόγος για την 33χρονη (2/1/1984) σμολ-φόργουορντ, Κατερίνα Σωτηρίου (1.86 ύψος), η οποία τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην Ιταλία με την Μπαττιπάλια. Έχει παίξει μπάσκετ και στην Ισπανία, ενώ είναι διεθνής και με την Εθνική μας ομάδα. Με τον Αθηναϊκό κατέκτησε το Eurocup το 2010.

Παράλληλα, ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την 26χρονη πλέι-μέικερ, Αγγελική Νικολοπούλου (1.78 ύψος), η οποία φέτος αγωνίστηκε στον Πρωτέα Βούλας, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις.

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ