Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Δάγλας: "Θα είναι κρίμα"

Δάγλας: "Θα είναι κρίμα"
INTIME SPORTS

Ο Αλέκος Δάγλας είναι από το πρωί της Δευτέρας ο νέος προπονητής της γυναικείας ομάδας του Πρωτέα Βούλας. Ο έμπειρος τεχνικός αναμένεται να πιάσει αμέσως δουλειά καθώς ακολουθεί το δύσκολο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.

Ο Δάγλας, που πέρσι κάθισε στον πάγκο του Παγκρατίου (Α2 Ανδρών), έχει σημειώσει πολύ μεγάλες επιτυχίες στο χώρο του γυναικείου μπάσκετ, κατακτώντας ένα πρωτάθλημα και δύο κύπελλα με τις Εσπερίδες τη διετία (2007-2009), αλλά κι ένα ακόμη τίτλο πρωταθλητή με τον Σπόρτιγκ.

Επίσης έχει εργαστεί στον Εθνικό Ελληνορώσων, στον Αρίωνα, στον Πανελευσινιακό, στον Ηλυσιακό και στο Παγκράτι, πανηγυρίζοντας αρκετές ανόδους.

Ο 42χρονος προπονητής μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας του Πρωτέα προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:

"Είμαι πολύ χαρούμενος που αναλαμβάνω την τεχνική ηγεσία του Πρωτέα, της ομάδας της γειτονιάς μου. Τα τελευταία έξι χρόνια είμαι κάτοικος Βούλας κι έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια για τους ανθρώπους του Πρωτέα και την προσπάθεια τους. Είναι ενα σωματείο που το διακρίνει η συνέπεια, το μεράκι και το οικογενειακό κλίμα κι θα είναι κρίμα να μην αγωνίζεται στην Α1. Αυτός, άλλωστε, είναι ο μεγάλος μας στόχος: να μείνουμε στην κατηγορία.

Τα τελευταία χρόνια είχα συνηθίσει να δουλεύω σε ομάδες που έκαναν πρωταθλητισμό, αλλά η μάχη της παραμονής αποτελεί μια μεγάλη πρόκληση για κάθε προπονητή. Αποφάσισα να αναλάβω το ρίσκο και το μόνο που υπόσχομαι είναι ότι θα δουλέψουμε σκληρά για να φέρουμε την αποστολή μας εις περάς.

Θέλω παράλληλα να ευχαριστήσω τον προκάτοχο μου, Αργύρη Παπαπέτρου, έναν πολύ καλό προπονητή με εξαιρετικό χαρακτήρα, ο οποίος κράτησε μια άκρως συναδελφική και επαγγελματική στάση".

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ