Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

"Αυτό που μας αξίζει… το Γκίνες!"

"Αυτό που μας αξίζει… το Γκίνες!"
INTIME SPORTS

Ο Αθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Κρόνο το Σάββατο (18/2, 6μ.μ.) με στόχο να σπάσει το ρεκόρ των συνεχόμενων νικών και να μπει στο βιβλίο Γκίνες!

Ραντεβού με την ιστορία του έχει ο Αθηναϊκός το Σάββατο το απόγευμα (18/2, 6μ.μ.), καθώς θα αντιμετωπίσει τον Κρόνο με στόχο να πετύχει μία ακόμα νίκη με στόχο να μπει στο βιβλίο Γκίνες.

Η ομάδα του Γιώργου Ζευγώλη εφόσον νικήσει θα φτάσει τις 91 νίκες και θα καταρρίψει το ρεκόρ των συνεχόμενων νικών που κατείχε μέχρι στιγμής το Πανεπιστήμιο του Κονέκτικατ.

"Το παιχνίδι είναι εξαιρετικά σημαντικό", δήλωσε ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Ζευγώλης και πρόσθεσε: "Παίζουμε κόντρα σε μια ομάδα που αδικείται από την θέση που κατέχει στον βαθμολογικό πίνακα. Θεωρώ ότι είναι από τις πολύ καλές ομάδες της λίγκας και προσωπικά μου αρέσει ο τρόπος που αντιμετωπίζουν τα ματς.

Επιπλέον με νίκη στον συγκεκριμένο αγώνα ο Αθηναϊκός, που τιμά το γυναικείο μπάσκετ, θα κατακτήσει μια θέση στο ρεκόρ Γκίνες. Στους χαλεπούς καιρούς που περνάει το μπάσκετ και ειδικά το γυναικείο, είναι ένα γεγονός που πρέπει να πανηγυριστεί –αν φυσικά επιτευχθεί- από όλο το γυναικείο μπάσκετ.

Τα κορίτσια είναι έτοιμα να πάρουν αυτό που τους ανήκει. Ειδικά οι έμπειρες παίκτριες ξέρουν την σημασία μιας τέτοιας νίκης, όπως και οι νέες οι οποίες έχουν μπει στο πνεύμα. Επαναλαμβάνω ότι θα είναι πολύ δύσκολο ματς, αλλά θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε αυτό που μας αξίζει.

Δυστυχώς προβλήματα τραυματισμών εξακολουθούν να μας ταλαιπωρούν, αλλά πιστεύω πως πλην της Τούλας Καλέντζου, όλες οι άλλες θα είναι έτοιμες να δώσουν το παρών".

*Στις 17.00 (18/02) θα αναχωρήσει από το κλειστό της «Εργάνης» πούλμαν που θα μεταφέρει δωρεάν τους φίλους της ομάδας στο κλειστό του Αγίου Δημητρίου.

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ