STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Ζήτημα εσόδων έθεσε ο Γιαννακόπουλος

Ζήτημα εσόδων έθεσε ο Γιαννακόπουλος
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός μαθαίνει αύριο τους αντιπάλους του στην Euroleague 2014-15 ενώ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έφερε ξανά στο προσκήνιο το θέμα των εσόδων των ομάδων που συμμετέχουν στη διοργάνωση.

Ο διοικητικός ηγέτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός συμμετείχε στο πρώτο συνέδριο ευρωπαϊκών οργανωνισμών μπάσκετ , εκεί όπου 100 εκπρόσωποι ομάδων και εθνικών λιγκών εξέφρασαν τις σκέψεις τους για το μέλλον της διοργάνωσης.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος βρίσκεται στη Βαρκελώνη μαζί με τον Μάνο Παπαδόπουλο και τον Ηλία Κατσογιάννη, έδωσε το παρών στη Γενική Συνέλευση της Euroleague κι έθεσε το ζήτημα των εσόδων των ομάδων που συμμετέχουν στον θεσμό.

O Tζόρντι Μπερτομέου "άνοιξε" τη διαδικασία, ενημερώνοντας πως "είναι ιστορική ημέρα. Αυτό το συνέδριο είναι χώρος σκέψης και δημόσιας συζήτησης, για το μέλλον μας. Οι οργανισμοί θα πρέπει να είναι αυτοί που παίρνουν αποφάσεις για το μέλλον τους".

Η συζήτηση περιστρεφόταν γύρω από το μέλλον του ευρωπαϊκού μπάσκετ, με τον ισχυρό άντρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός να τονίζει με νόημα πως ' 'για ποιο μέλλον μιλάμε από την στιγμή που οι ομάδες δεν έχουν έσοδα;''.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ