STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Ζευγώλης: "Οι παίκτες μου νίκησαν μόνοι τους"

Ζευγώλης: "Οι παίκτες μου νίκησαν μόνοι τους"
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Ζευγώλης παραδέχτηκε ότι οι παίκτες του Ηλυσιακού ήταν τόσο αγχωμένοι, που δεν άκουγαν τις δικές του εντολές στο τέλος.

Στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα του Ηλυσιακού με τον Πανελευσινιακό (66-63), ο Γιώργος Ζευγώλης δεν είχε όρεξη για πανηγυρισμούς.

Ήταν τόσο μεγάλη η πίεση για να φτάσει η ομάδα του στην τελική επικράτηση, που τόνισε ότι οι παίκτες του νίκησαν μόνοι τους, καθώς δεν άκουγαν τις εντολές του.

"Οι παίκτες κέρδισαν μόνοι τους. Ήταν τόσο αγχωμένοι που δεν με άκουγαν. Εγώ λέω την αλήθεια. Δεν μπορώ να πανηγυρίσω αφού απέναντι βρίσκεται ένας φίλος και συμπαίκτης", τόνισε ο Γιώργος Ζευγώλης.

Από την πλευρά του ο Αλούσιους Αναγκόνιε αφού χαιρέτησε άπαντες στη συνέντευξη Τύπου, με μία καλησπέρα στα ελληνικά, υποστήριξε: "Κερδίσαμε μια μεγάλη μάχη, θα διασκεδάσουμε σήμερα κι αύριο πάλι δουλειά".

Σκαραφίγκας: "Πήρε το ματς από δικά μας λάθη"

Στην αντίπερα όχθη, ο Γιώργος Σκαραφίγκας υποστήριξε ότι: "Ο Ηλυσιακός πήρε το ματς όχι μόνο από τύχη αλλά και από λάθη δικά μας. Τώρα πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι και να παλέψουμε σε όλα τα ματς αφού όλοι είμαστε σε απόσταση αναπνοής. Δεν υπάρχει θέμα να πάρουμε παίκτη".

Τέλος από την πλευρά του, ο Θωμάς Νίκου υποστήριξε: "Χάσαμε έναν τελικό… Αλλά πρέπει να σταθούμε όρθιοι και να σωθούμε γιατί δεν είμαστε οι χειρότεροι στην κατηγορία".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ