STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Χωρίς Καλαϊτζή με Άρη ο Κολοσσός

Χωρίς Καλαϊτζή με Άρη ο Κολοσσός
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Καλαϊτζής δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του και δεν θα πάρει μέρος στο ματς του Κολοσσού με τον Άρη.

Ο Κολοσσός Ρόδου συνεχίζει κανονικά την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον Άρη, από την οποία θα απουσιάσει ο Γιώργος Καλαϊτζής.

Ο Έλληνας γκαρντ δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του (πλάση στον οπίσθιο μηριαίο) και ο τεχνικός της ομάδας, Βασίλης Φραγκιάς δεν θα τον συμπεριλάβει στα πλάνα του για το ματς κόντρα στους Θεσσαλονικείς.

Αντίθετα, ο Φραγκιάς μπορεί να υπολογίζει κανονικά στις υπηρεσίες του Δημήτρη Κομποδιέτα, ο οποίος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον ώμο και προπονείται κανονικά.

Κουγιός: "Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας"

Από εκεί και πέρα, ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, Παντελής Κουγιός αναφέρθηκε στον αγώνα με τον Άρη, λέγοντας: " Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας. Ξέρουμε ότι η ώρα είναι δύσκολη, όμως παρά τις αντιξοότητες είμαι σίγουρος πως οι φίλαθλοι μας, θα είναι εκεί. Μόνο με τη βοήθεια τους μπορούμε να φτάσουμε ψηλά. Ο κόσμος πλέον μπορεί να δει και να κρίνει πως βλέπουν τον Κολοσσό, οι αντίπαλοι του.

Τα γεγονότα που συνέβησαν μετά το τέλος του αγώνα στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο, αποδεικνύει το πώς βλέπουν την ομάδα μας. Ο Κολοσσός συγκαταλέγεται πλέον στις πιο δυνατές ομάδες του πρωταθλήματος, μέσα από σκληρή δουλειά και επίπονη προσπάθεια.

Αυτό που θα πρέπει να καταλάβουν όλοι, ότι για να τερματίσει όσο το δυνατόν πιο ψηλά η ομάδα, θα πρέπει να έχει τη βοήθεια του κόσμου της. Είναι απαραίτητη και τους περιμένουμε όλους το Σάββατο στο Βενετόκλειο".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ