STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Βετούλας: "Σε όλα τα σπορ η άμυνα κερδίζει"

Βετούλας: "Σε όλα τα σπορ η άμυνα κερδίζει"
INTIME SPORTS

Ο Νίκος Βετούλας στάθηκε στην καλή άμυνα που έπαιξε ο Απόλλων και περιόρισε τα ατού του Πανελευσινιακού, ενώ ο Γιώργος Σκαραφίγκας υποστήριξε ότι δεν το πίστεψε η ομάδα του

Στη συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος του αγώνα του Απόλλωνα με τον Πανελευσινιακό, ο Νίκος Βετούλας έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του και τη νίκη τους που τους διατηρεί σε τροχιά πλέι οφ.

Ο προπονητής του Απόλλωνα, αναφέρθηκε στην καλή άμυνα της ομάδας του που κατάφερε να περιορίσει τα ατού της ομάδας της Ελευσίνας.

"Βλέποντας την Ελευσίνα να παίζει σήμερα θα νόμιζε κανείς πως βρίσκεται πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού. Θεωρώ ότι στην φάση του Λιακόπουλου έγινε λάθος, όμως σαν ομάδα καταφέραμε καθώς Έλληνες παίκτες που είναι πολύ καλοί όπως ο Παπανικολόπουλος, ο Μαγκουνής, που ξέρουν την κατηγορία, δεν τους αφήσαμε να μπουν στο παιχνίδι και παίξαμε καλά στην άμυνα", σχολίασε ο Βετούλας για να προσθέσει:

"Θεωρώ πως σε όλα τα σπορ η άμυνα είναι αυτή που κερδίζει σε οποιαδήποτε επίπεδο. Καλή συνέχεια στον κόουτς, εμείς πήραμε τη νίκη για τους εαυτούς μας για να καταφέρουμε να μείνουμε στα πλέι οφ. Καταφέραμε το στόχο της εύκολης παραμονής και θέλαμε αυτή τη νίκη για δική μας ικανοποίηση, αλλά και για τον κόσμο.

Έχει πιο εύκολο πρόγραμμα η Δράμα για τα πλει οφ καθώς παίζει με Ελευσίνα, Ρέθυμνο, Ηλυσιακό και Άρη ενώ εμείς με Πανιώνιο, ΠΑΟΚ, ΠΑΟ και ΟΣΦΠ".

Σκαραφίγκας: "Δεν πιστέψαμε στη νίκη"

Από την πλευρά του ο Γιώργος Σκαραφίγκας τόνισε: "Στο μεγαλύτερο κομμάτι είχαμε τα ηνία, και παίξαμε καλά, σε ότι αφορά την αντιμετώπιση του παιχνιδιού. Καταφέραμε να κερδίσουμε στα ριμπάουντ, σταματήσαμε το τρέξιμο του Απόλλωνα και δυστυχώς στο τελευταίο δεκάλεπτο χάσαμε γιατί δεν πιστέψαμε στη νίκη.

Τώρα αν οφείλεται στην πίεση του αντιπάλου, στα προσωπικά μας λάθη, στις λάθος επιλογές, δεν ξέρω όμως όταν στο τέλος κάνεις πέντε λάθος πάσες, χάνοντας τις βολές και τα λει απ, δεν μπορείς να πάρεις τίποτα περισσότερο".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ