STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Βετούλας: "Ουσιαστικά εξασφαλίσαμε την παραμονή μας"

Βετούλας: "Ουσιαστικά εξασφαλίσαμε την παραμονή μας"
INTIME SPORTS

Ικανοποιημένος από τη νίκη κόντρα στον ΚΑΟΔ, ο προπονητής του Απόλλωνα Πατρών, Νίκος Βετούλας.

Ο προπονητής του Απόλλωνα Πατρών, Νίκος Βετούλας αναφέρθηκε στο παιχνίδι με αντίπαλο τον ΚΑΟΔ και στη νίκη της ομάδας του.

" Είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί ουσιαστικά εξασφαλίσαμε παραμονή κατηγορία με την νίκη που πετύχαμε σήμερα. Έχουμε πολύ δύσκολο πρόγραμμα μπροστά μας και θέλαμε τη νίκη για να τελειώσουμε σήμερα με την παραμονή", είπε ο Βετουλας και πρόσθεσε:

" Ίσως είναι καλύτερα να παίζουμε εκτός έδρας από ότι στο γήπεδό μας. Δεν ξέρω τι συμβαίνει, αλλά τα παιδιά παίζουν πιο ώριμα και είναι περισσότερο συγκεντρωμένα στα εκτός έδρας παιχνίδια και δεν είναι τυχαίος ο απολογισμός που έχουμε στα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια μας. Παίζαμε απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα, οργανωμένη, με προπονητή που έχει στοιχεία που εκτιμώ πολύ και η νίκη μας είναι σπουδαία και με αυτή την λογική".

Ο Τζερεμάια Ουίλσον ανέφερε: " Πετύχαμε μία πολύ σημαντική νίκη. Αυτό το παιχνίδι το θέλαμε πολύ. Επιβάλαμε το ρυθμό μας από την αρχή του αγώνα, αν και αγωνιζόμασταν σε μία πολύ δύσκολη έδρα και απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Στο τέλος δεχθήκαμε και έντονη πίεση, αλλά καταφέραμε να κρατήσουμε τη νίκη στο τέλος".

Μάρκοβιτς: "Κάναμε λάθη στην άμυνα"

Ο προπονητής του ΚΑΟΔ, Νέναντ Μάρκοβιτς είπε: " Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί βλέπαμε σε όλη την διάρκεια της εβδομάδας ότι θα είναι εύκολο παιχνίδι. Το έβλεπα όλη την εβδομάδα στην προπόνηση, αλλά ήξερα πολύ καλά ότι δεν θα είναι το παιχνίδι και ότι θα έχουμε έναν πολύ δύσκολο αγώνα. Για 35 λεπτά ήμασταν κακοί στο παιχνίδι μας. Κάναμε λάθη στην άμυνα, ενώ στο τέλος τρέξαμε ένα σημαντικό σερί αλλά δεν μας έφτασε χρόνος για να κάνουμε κάτι περισσότερο. Περίμενα να γεμίσει το γήπεδο, να έχει περισσότερο κόσμο από τους αυτούς που είναι πιστοί και έρχονται σε κάθε παιχνίδι. Δεν είμαστε η Μπαρτσελόνα που θα κερδίζει σε κάθε παιχνίδι.

Με τα παιχνίδια που μας απομένουν θέλουμε νίκη ή νίκες για να εξασφαλίσουμε την θέση μας στα πλέι οφ. Δεν μπορούμε όμως να θεωρήσουμε τίποτα δεδομένο. Σήμερα για παράδειγμα, περίμενα να είναι γεμάτο το γήπεδο, αλλά δεν ήταν. Περίμενα ότι θα παίξουμε καλύτερα και θα κερδίσουμε, αλλά δεν κερδίσαμε, οπότε τίποτα δεν είναι σίγουρο. Θα δούμε πως θα πάμε μέχρι το τέλος.

Στην αρχή πάντως όλοι μας είχαν ξεγραμμένους και από τους υποψήφιους για υποβιβασμό φτάσαμε στο να είμαστε κοντά στα πλέι οφ κι αυτό είναι σίγουρα μία επιτυχία".

Ο Σταμάτης Μπένας ανέφερε: " Δεν μπήκαμε συγκεντρωμένα στο παιχνίδι, δεν μας βγήκαν όσα είχαμε σχεδιάσει, ενώ ήμασταν και άστοχοι. Έτσι χάσαμε ένα παιχνίδι που το θέλαμε πολύ για να εξασφαλίσουμε και μαθηματικά την συμμετοχή μας στα πλέι οφ. Στο τέλος του αγώνα γίναμε περισσότερο πιεστικοί, μειώσαμε την διαφορά, αλλά δεν μας έφτανε ο χρόνος για να γυρίσουμε το παιχνίδι".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ