STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Βετούλας: "Κάναμε το καλύτερο φετινό μας παιχνίδι"

Βετούλας: "Κάναμε το καλύτερο φετινό μας παιχνίδι"
INTIME SPORTS

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση και τη νίκη των παικτών του απέναντι στον Ίκαρο Καλλιθέας έμεινε ο κόουτς του Απόλλωνα Πατρών, Νίκος Βετούλας.

Ο Απόλλων Πατρών νίκησε τον Ίκαρο Καλλιθέας εντός έδρας με 95-75, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση.

Ο προπονητής του Απόλλωνα Πατρών, Νίκος Βετούλας έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση και τη νίκη των παικτών του.

" Θεωρώ ότι σήμερα κάναμε το καλύτερο φετινό παιχνίδι μας. Ήμασταν απόλυτα συγκεντρωμένοι τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά. Βασικό στοιχείο ήταν ότι βγάλαμε εκτός ρυθμού την ομάδα του Ικάρου", δήλωσε ο Βετούλας και συμπλήρωσε:

" Μπορώ να πω ότι ήμασταν τρομαγμένοι βλέποντας την απόδοση του Ικάρου με τον Πανιώνιο, και όλα τα παιδιά ήταν πολύ συγκεντρωμένα. Θεωρώ ότι αυτό μας έκανε καλό. Έχουμε βρει ρυθμό. Από δω και πέρα θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τις νίκες που χρειάζεται για να μείνουμε στην κατηγορία, κι αν μπορούμε να συνδυάσουμε και το θέαμα έχει καλώς".

Από την πλευρά των παικτών, ο Ανδρέας Πελεκούδας δήλωσε: " Γνωρίζαμε από την αρχή πόσο δύσκολο θα είναι το παιχνίδι και την σημασία που έχει για εμάς. Απλά κάναμε αυτό που έπρεπε, για τον κόσμο μας και την παραμονή (σ.σ. στην κατηγορία)".

Πρίφτης: "Δεν είχαμε ενέργεια"

Ο κόουτς του Ικάρου, Δημήτρης Πρίφτης πρόσθεσε: " Συγχαρητήρια στην Πάτρα για την σπουδαία εμφάνιση και στο Νίκο Βετούλα για την σπουδαία δουλειά. Συγχαρητήρια και στον κόσμο της Πάτρας για την ατμόσφαιρα που δημιουργεί σ’ αυτό το γήπεδο. Εμείς προσπαθήσαμε να κάνουμε διάφορα πράγματα στην άμυνα σήμερα. Απλώς μας έλειπε το βασικό στοιχείο, η ενέργεια που πρέπει να έχουμε".

Στη συνέχεια: " Η βάση δηλαδή για να παίξουμε οποιαδήποτε αμυντική τακτική. Η ενέργεια θα έλεγα και το πάθος. Βρήκαμε την Πάτρα σε μια πολύ καλή μέρα στο μακρινό σουτ. Πιστεύω ότι μέχρι το 3ο δεκάλεπτο θα πρέπει να είχε 75% στο τρίποντο. Προσπαθήσαμε να κάνουμε ότι μπορούμε μέχρι το τέλος. Συνεχίζουμε, το πρωτάθλημα είναι δύσκολο και έχει ακόμα σχεδόν ένα γύρο. Με υπομονή και ψυχραιμία".

Ο Ντάνι Γκίμπσον ανέφερε: " Συγχαρητήρια στην ομάδα της Πάτρας. Έπαιξαν ένα καλό παιχνίδι σήμερα στην έδρα της. Γνωρίζαμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, μπαίνοντας σε αυτό το γήπεδο. Οι αντίπαλοί μας έπαιξαν πολύ καλά στην επίθεση. Εμείς προσπαθήσαμε να ανταποκριθούμε αμυντικά και δυσκολευτήκαμε".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ