STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Βετούλας: "Αντιμετωπίζουμε το παιχνίδι σαν γιορτή"

Βετούλας: "Αντιμετωπίζουμε το παιχνίδι σαν γιορτή"
INTIME SPORTS

Σαν γιορτή θα αντιμετωπίσει το ματς με τον Παναθηναϊκό ο Απόλλων Πατρών, όπως τόνισε ο κόουτς της ομάδας, Νίκος Βετούλας. Διαβάστε αναλυτικά.

Ο προπονητής του Απόλλωνα Πατρών, Νίκος Βετούλας αναφέρθηκε στο εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

" Είναι ένα παιχνίδι που το αντιμετωπίζουμε σαν γιορτή. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε όσο πιο ανταγωνιστικοί μπορούμε, γνωρίζοντας τις δυσκολίες του παιχνιδιού με αντίπαλο μια ομάδα όπως είναι ο Παναθηναϊκός", είπε ο Έλληνας προπονητής και συμπλήρωσε:

" Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε κάποιους παίκτες που έχουν παίξει λίγο και σε κάποιους που δεν έχουν παίξει καθόλου, εφόσον το επιτρέψει το παιχνίδι, ώστε να δούμε εάν μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα στο μέλλον. Ο στόχος μας είναι κατά κύριο λόγο να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι σε μια τέτοια ομάδα. Γνωρίζουμε ότι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Η ομάδα μας έχει καταφέρει μια πολύ «μεγάλη σεζόν» και θα προσπαθήσουμε να το διασκεδάσουμε".

Ο Κίτον Γκραντ ανέφερε: " Είμαι σίγουρος ότι πολλοί φίλαθλοί μας θα έλθουν στο γήπεδο και θα απολαύσουν τον αγώνα. Το σημαντικότερο για την ομάδα μας είναι ότι παίζει για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα. Νομίζω ότι θα μας βγει στο παρκέ ο ενθουσιασμός για την επιστροφή στα παιχνίδια, αφού το προηγούμενο διάστημα ήμασταν υποχρεωμένοι να παρακολουθούμε τους αγώνες των άλλων ομάδων".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ