STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Βασίλιεβιτς: "Αυτό θα πει ομάδα"

Βασίλιεβιτς: "Αυτό θα πει ομάδα"
INTIME SPORTS

Η πρώτη νίκη σε επίπεδο Α1 είναι γεγονός για τον Κόροιβο. Η ομάδα της Ηλείας κέρδισε την ΑΕΚ με τον Σάσα Βασίλιεβιτς να είναι ο απόλυτος ηγέτης εντός κι εκτός παρκέ. Ο 35χρονος γκαρντ μίλησε στο Sport24 για το ιδανικό ντεμπούτο της ομάδας του

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε το πρωτάθλημα της Α1 για τον Κόροιβο. Οι νεοφώτιστοι επικράτησαν με 80-67 της ΑΕΚ σε μία ημέρα που χαρακτηρίζεται ως ιστορική, καθώς αυτό είναι το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα σε επίπεδο Α1 για τους Ηλείους. Η πρώτη συμμετοχή στο κορυφαίο πρωτάθλημα συνδυάστηκε με την πρώτη νίκη κάτι που πανηγύρισε όλη... η Ηλεία.

Ένας από τους σημαντικότερους λόγους αυτής της νίκης για τον Κόροιβο δεν ήταν άλλος από τον Σάσα Βασίλιεβιτς. Ο έμπειρος γκαρντ όταν προς το τέλος του παιχνιδιού έβλεπε τους συμπαίκτες του να δείχνουν σημάδια κούρασης ανέβασε στροφές και οδήγησε εκ του ασφαλούς την ομάδα του στη νίκη. Ο MVP του χθεσινού (12/10) αγώνα, Σάσα Βασίλιεβιτς μίλησε στο Sport24.gr για το πρώτο του παιχνίδι ως παίκτης του Κοροίβου, για την ενέργεια που βρήκε στο τέλος αλλά και για τον κόσμο της Αμαλιάδας που αποτελεί καθοριστικό παράγοντα του παιχνιδιού.

Πρώτο παιχνίδι για τον Κόροιβο στην ΣΚΡΑΤΣ Basket League και μάλιστα συνδυάστηκε με νίκη...

" Το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν μια μεγάλη πρόκληση για εμάς. Ήταν δύσκολος αγώνας, απέναντι σε έναν ποιοτικό αντίπαλο. Τα πράγματα δεν ήταν εύκολα για εμάς, καθώς αντιμετωπίσαμε αρκετά προβλήματα τραυματισμών κατά τη διάρκεια των προηγούμενων προπονήσεων. Αν θυμάμαι καλά μόνο μία ή δύο φορές καταφέραμε να κάνουμε προπόνηση όλοι μαζί. Η εμφάνισή μας ήταν καλή και το σημαντικότερο είναι πως πήραμε τη νίκη. Είμαστε μια νέα ομάδα. Όλα εδώ είναι καινούργια και όσο περνάει ο καιρός θα γινόμαστε καλύτεροι".

Όταν η απόδοση των υπόλοιπων παικτών μέσα στο παρκέ έπεφτε, η δική σου ανέβαινε στο τέλος του παιχνιδιού. Πώς ένιωσες;

" Αυτό που έχω να πω είναι πως καθ' όλη διάρκεια του αγώνα όλοι οι παίκτες έδιναν το 100% των δυνατοτήτων τους για να φτάσουμε στην πολυπόθητη νίκη. Κάποιες στιγμές ήμουν εγώ καθοριστικός, κάποιες άλλες στιγμές άλλος. Αυτό θα πει ομάδα. Να δίνει ο καθένας ό,τι μπορεί για να επιτευχθεί ο στόχος. Όλα τα παιδιά δουλεύουν καθημερινά μαζί με τον προπονητή μας και περιμένουμε ανάλογη συνέχεια".

Βασίλιεβιτς: "Αυτό θα πει ομάδα"
INTIME SPORTS

Έχοντας παίξει σε πολλά ελληνικά γήπεδα, πώς ήταν η πρώτη σου επαφή με τον κόσμο του Κοροίβου;

" Ήταν πολύ καλοί και παιχνίδι με παιχνίδι θα μας γεμίζουν το γήπεδο και θα μας βοηθούν ακόμη περισσότερο. Σε κάποια σημεία του παιχνιδιού ήταν καθοριστικοί για εμάς, εμψυχώνοντας την προσπάθεια που κάναμε. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε να παίζουμε μπροστά σε τόσο κόσμο και γιατί όχι να αυξηθεί και η προσέλευσή τους".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ