STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Τώρα για το δύο στα δύο ο ΚΑΟΔ

Τώρα για το δύο στα δύο ο ΚΑΟΔ
INTIME SPORTS

Στον ΚΑΟΔ καλούνται να αφήσουν πίσω τους την ήττα στις λεπτομέρειες από τον Ηλυσιακό στο κλειστό των Ιλισίων και να στρέψουμε την προσοχή τους στα δύο παιχνίδια που ακολουθούν με ΠΑΟΚ και Μαρούσι.

Το δύο στα δύο επί ΠΑΟΚ και Αμαρουσίου σε διάστημα τεσσάρων ημερών στο ξεκίνημα του 2012 αποτελεί μονόδρομο για τον ΚΑΟΔ εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Δύο νίκες που θα επιτρέψουνε στο σύνολο του Γιώργου Καλαφατάκη να αποβάλει το όποιο άγχος μπορεί να συνεχίζει να το διακατέχει ακόμη και σήμερα στο κυνήγι της επίτευξης του βασικού στόχου. Της παραμονής στην Α1.

Επιθυμία του "Καλάφα" μέχρι το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ της Τετάρτης (04/01) είναι να έχει και πάλι στην διάθεσή του τους δύο απόντες της χθεσινής ημέρας στο κλειστό των Ιλισίων κόντρα στον Ηλυσιακό. Τους Κώστα Χαραλαμπίδη και Τζέρεμι Χαντ.

Τον πρώτο σκόρερ της ομάδας της Δράμας Κώστα Χαραλαμπίδη που ήταν απών μετά την θλάση στον τετρακέφαλό του στο παιχνίδι με την Καβάλα στο κλειστό «Δημήτριος Κραχτίδης» προ δεκαημέρου.

Στο διάστημα που ακολούθησε ο 35χρονος διεθνής γκαρντ υποβλήθηκε σε καθημερινή σχεδόν βάση σε φυσιοθεραπείες ώστε να μπορέσει να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και να είναι έτοιμος το συντομότερο δυνατόν.

Κάτι που αναμένεται να συμβεί στο παιχνίδι της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ στο κλειστό «Δημήτριος Κραχτίδης» αφού σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο Χαραλαμπίδης που δεν έκανε ούτε μία προπόνηση το τελευταίο δεκαήμερο προφυλάχθηκε.

Εξίσου ερώτημα υφίσταται και με τον Τζέρεμι Χαντ μετά τον καθαρισμό που υποβλήθηκε ο Αμερικανός φόργουορντ του ΚΑΟΔ στο γόνατό του και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα είναι με την σειρά του έτοιμος.

Ωστόσο όλες αυτές τις τελευταίες μέρες ο Χανιώτης τεχνικός του ΚΑΟΔ φρόντισε να τσεκάρει την αγορά στην λογική εύρεσης απόκτησης ενός Αμερικανού γκαρντ ακόμη και για μηνιαίο συμβόλαιο χωρίς όμως μέχρι στιγμής κάποιο φλερτ να μετουσιώθηκε σε γάμο.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ