STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Το ΠΑΟΚ-Άρης κλέβει την παράσταση

Το ΠΑΟΚ-Άρης κλέβει την παράσταση
INTIME SPORTS

Από τα παιχνίδια της 10ης αγωνιστικής της Basket League ΟΠΑΠ ξεχωρίζει ο αγώνας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη. Ρεπό ο Ολυμπιακός, με Ρέθυμνο ο Παναθηναϊκός...

Λίγες πριν αποχαιρετίσει το 2011, διεξάγεται η 10η αγωνιστική της φετινής Basket League ΟΠΑΠ με το μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη να συγκεντρώνει τα βλέμματα.

Μπορεί καμία από τις δύο ομάδες να μην βρίσκονται στην καλύτερη τους κατάσταση, ωστόσο ο αγώνας παραμένει πάντα ντέρμπι και αναμένεται να κριθεί στις λεπτομέρειες.

Από τα άλλα παιχνίδια, ξεχωρίζει η έξοδος του Παναθηναϊκού στην Κρήτη όπου θα αντιμετωπίσει το Ρέθυμνο με στόχο την επιστροφή στις καλές εμφανίσεις, καθώς το τελευταίο διάστημα δεν παίζει καλά, αλλά και το ματς ανάμεσα στο Περιστέρι και τον Πανιώνιο που αναμένεται αμφίρροπο.

Σημαντικό ματς αυτό ανάμεσα στον Ηλυσιακό και τον ΚΑΟΔ με τις δύο ομάδες να αναζητούν τη νίκη για τους δικούς της η καθεμία λόγους, ενώ το ενισχυμένο Μαρούσι θα φιλοξενήσει τον ασταμάτητο φέτος Κολοσσό που είναι έτοιμος για ένα ακόμα διπλό. Τέλος, η Καβάλα ευελπιστεί το πνεύμα των Χριστουγέννων να της φέρει επιτέλους μία νίκη, καθώς από τότε που νίκησε τον Παναθηναϊκό μετράει μόνο ήττες.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής: 4μ.μ. (ΝΕΤ) Ρέθυμνο - Παναθηναϊκός, 4μ.μ. Ηλυσιακός - ΚΑΟΔ, 5μ.μ. Μαρούσι - Κολοσσός, 5μ.μ. Περιστέρι - Πανιώνιος, 5μ.μ. (ΕΤ-3) ΠΑΟΚ - Άρης, 5μ.μ. Καβάλα - Ίκαρος. Ρεπό: Ολυμπιακός.

Η βαθμολογία σε 9 αγώνες: Ολυμπιακός 17, Παναθηναϊκός 15, Κολοσσός 15, Πανιώνιος 14, Καβάλα 13, Ρέθυμνο 13, Περιστέρι 13, ΠΑΟΚ 12, Ηλυσιακός 12, Άρης 11, ΚΑΟΔ 10, Ίκαρος 9, Μαρούσι 8.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ