STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Το παλεύει για Μάιλς

Το παλεύει για Μάιλς

Η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης συνεχίζει την προσπάθειά της να πετύχει άρση της απαγόρευσης μεταγραφών από την FIBA με τελευταίο της εμπόδιο αυτό του Άαρον Μάιλς.

Το βάρος στην επίτευξη της άρσης της απαγόρευσης των μεταγραφών από την FIBA έχει ρίξει η διοίκηση της ΚΑΕ με τελευταίο της εμπόδιο αυτό του Άαρον Μάιλς.

Οι προσπάθειες συνεχίζονται για να έρθει σε συμφωνία με τον Αμερικανό πλέι μέικερ και την εταιρεία που τον εκπροσωπεί αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει καταστεί δυνατή η εύρεση της χρυσής τομής.

Συγκεκριμένα η οφειλή της ΚΑΕ Άρης στον Μάιλς είναι 72.000 δολάρια όπως του έχουνε επιδικαστεί (συν 5% προσαυξήσεις για κάθε χρόνο από την 1/5/10 και μετά) και στην εταιρεία που τον εκπροσωπεί 7.500 δολάρια (και το ίδιο ποσοστό προσαύξησης). Κι ακόμη η ΚΑΕ Άρης καλείται να πληρώσει και σχεδόν 11.000 ευρώ δικαστικά έξοδα.

Στα συν για την ΚΑΕ Άρης το γεγονός ότι η FIBA έχει εκτιμήσει το γεγονός ότι με πράξεις αποδεικνύει τις τελευταίες μέρες ότι θέλει να γυρίσει σελίδα και να πετύχει την άρση της απαγόρευσης μεταγραφών που της έχει επιβληθεί.

Για αυτό και δεν αποκλείεται αν ο Μάιλς δεν αλλάξει στάση η FIBA να κάνει παρέμβαση για να δοθεί η λύση.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ