STOIXIMAN BASKET LEAGUE

"Το τρίποντο του Σπανούλη με άφησε άφωνη"

"Το τρίποντο του Σπανούλη με άφησε άφωνη"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μέχρι τη Βραζιλία έφτασε η εικόνα του buzzer beater του Βασίλη Σπανούλη! Δείτε το καλάθι του αρχηγού του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ, όπως το κατέγραψε η κάμερα του Sport TV και διαβάστε τι λέει για τον αγώνα η δημοσιογράφος που κάλυψε το παιχνίδι για τη βραζιλιανική τηλεόραση (VIDEO).

Μέχρι τη... Βραζιλία έφτασε η εικόνα του Βασίλη Σπανούλη να ευστοχεί σε σουτ τριών πόντων στην εκπνοή του δεύτερου τελικού με τον Παναθηναϊκό. Στο ΟΑΚΑ βρέθηκε τηλεοπτικός σταθμός από τη "χώρα του καφέ" για να καλύψει το παιχνίδι, ένα από τα τελευταία του Δημήτρη Διαμαντίδη με την πράσινη φανέλα.

Κι όπως φαίνεται, οι στιγμές που έζησε η Ζούλια Γκιμαράες, δημοσιογράφος του Sport TV της Βραζιλίας, θα της μείνουν κάτι παραπάνω από αξέχαστες. " Είχα πολύ καιρό να νιώσω τέτοια ανατριχίλα, μπαίνοντας σε γήπεδο. Ήδη από τη στιγμή που ήμουν έξω από το γήπεδο ένιωθα την ενέργεια, καταλάβαινα πως αυτό που... έρχεται θα μου μείνει αξέχαστο. Πολύ πριν αρχίσει το παιχνίδι, οι "τρελοί" (με την καλή έννοια) φίλοι του Παναθηναϊκού δεν σταμάτησαν να φωνάζουν για την ομάδα τους. Ήταν υπέροχη εικόνα, που με άφησε άφωνη", είπε αρχικά στο Sport24.gr για τη βραδιά που έμαθε πως έχει η κατάσταση στα μέρη μας με την πορτοκαλί μπάλα.

Μη νομίζετε πάντως πως στη χώρα της υπάρχει το ίδιο ενδιαφέρον, το ίδιο πάθος. Το κάθε άλλο. " Ξέρετε, στη Βραζιλία το μπάσκετ είναι το τρίτο κατά σειρά προτίμησης άθλημα. Πρώτα είναι το ποδόσφαιρο και μετά το βόλεϊ. Έχω δει αρκετά παιχνίδια, αλλά τέτοια κατάσταση και ατμόσφαιρα πουθενά αλλού. Οι φίλοι του Παναθηναϊκού έχουν ένα μοναδικό πάθος για το άθλημα και είμαι πραγματικά εντυπωσιασμένη γι αυτό", τόνισε χαρακτηριστικά προσπαθώντας να δικαιολογήσει την έλλειψη ενδιαφέροντος που υπάρχει σε μεγάλο βαθμό για το άθλημα,

Όσο για το συγκλονιστικό φινάλε ; " Έμεινα άφωνη" τόνισε και εξήγησε: " Στα τελευταία δευτερόλεπτα έτυχε να μιλάω με κάποιον από την εξέδρα των φίλων του Παναθηναϊκού για το πόσο απίστευτο είναι όλο αυτό που έγινε. Κανείς δεν περίμενε πως ο Σπανούλης θα απαντήσει στο σουτ του Διαμαντίδη. Η βραδιά ολοκληρώθηκε με εντυπωσιακό τρόπο. Είχα μείνει άφωνη. Πως γίνεται να αλλάξει το αποτέλεσμα σε 2''; Από πριν μου άρεσε το ελληνικό ποδόσφαιρο. Μετά από αυτό νομίζω ότι λατρεύω και το ελληνικό μπάσκετ".

Δείτε πως κατέγραψε την ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ, το τρίποντο του Δημήτρη Διαμαντίδη, αλλά και το buzzer beater του Βασίλη Σπανούλη το Sport TV της Βραζιλίας

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ