STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Σερί για ΠΑΟΚ, νίκη με Χέρστον η ΑΕΚ

Σερί για ΠΑΟΚ, νίκη με Χέρστον η ΑΕΚ

Η 14η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ είχε να δώσει την 6η σερί νίκη του ΠΑΟΚ στην κανονική περίοδο. Εύκολο έργο για Άρη και Κολοσσό Ρόδου, βήμα παραμονής για τα Τρίκαλα, έκανε το ντεμπούτο του ο Μαλίκ Χέρστον.

Η 14η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ άνοιξε σήμερα (24/01) με πέντε αναμετρήσεις και ολοκληρώνεται την προσεχή Δευτέρα με τις αναμετρήσεις Απόλλων Πατρών - Ολυμπιακός και Νέα Κηφισιά - Παναθηναικός.

Ο Άρης σημείωσε την όγδοη νίκη του στη Basket League ΣΚΡΑΤΣ αφού επικράτησε εύκολα του Πανελευσινιακού ( 79-61 ), στο "Nick Galis Hall". Ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ συνεχίζει να οδηγεί εκ του ασφαλούς τους "κίτρινους", με 18 πόντους.

Με τον Ίνγκραμ να ευστοχεί σε δύο βολές στα τελευταία δευτερόλεπτα, τα Τρίκαλα κέρδισαν τον ΚΑΟΔ με 80-76 . Οι Δραμινοί διατηρούν πάντως το πλεονέκτημα σε ενδεχόμενη ισοβαθμία, αφού στον πρώτο γύρο είχαν κερδίσει με +5 (62-57).

Ο ΠΑΟΚ έφτασε στην έκτη του συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα, επικρατώντας του Ρεθύμνου στην Κρήτη με σκορ 71-79 . Για τον "δικέφαλο", ο Μαργαρίτης πέτυχε 16 πόντους κόντρα στους Κρητικούς που γνώρισαν την τέταρτη σερί ήττα τους στη Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Ο Κολοσσός παρατάχθηκε χωρίς τον Άγγελο Τσάμη κόντρα στον Πανιώνιο ωστόσο επέστρεψε στις εντός έδρας επιτυχίες, με το 70-56 επί των "κυανέρυθρων" που πλέον έχουν πρόβλημα "επιβίωσης".

Στο τελευταίο παιχνίδι της ημέρας, η ΑΕΚ επικράτησε του Κόροιβου με 76-67 στο ΟΑΚΑ και έδωσε συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα. Ο Μαλίκ Χέρστον έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα της "Ένωσης".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ