STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Το πανόραμα της Basket League ΣΚΡΑΤΣ

Το πανόραμα της Basket League ΣΚΡΑΤΣ

Η ΑΕΚ πέρασε με τα... χίλια ζόρια από το Βενετόκλειο στο ντεμπούτο του Γιούρι Ζντοβτς ενώ ο Κόροιβος έφτασε τις τέσσερις εκτός έδρας νίκες με το "διπλό" στην Τρίπολη. Δείτε τι έγινε σήμερα (23/12) στα γήπεδα της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση σήμερα (23/12) στα γήπεδα της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, με τη διεξαγωγή πέντε αναμετρήσεων για την 11η αγωνιστική.

Η ΑΕΚ του Γιούρι Ζντοβτς πέρασε διά... πυρός και σιδήρου από το Βενετόκλειο, επικρατώντας του Κολοσσού με σκορ 85-86 στην παράταση (72-72 κ.α.). Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης έστειλε τον αγώνα στο έξτρα πεντάλεπτο με 3/3 βολές ωστόσο ο Δημήτρης Μαυροειδής εξελίχτηκε σε άνθρωπο της τελευταίας στιγμής για την "Ένωση", σκοράροντας το νικητήριο καλάθι. Στο μεταξύ, ο Ντι Τζέι Κούπερ άγγιξε το τριπλ-νταμπλ .

Το πανόραμα της Basket League ΣΚΡΑΤΣ

Ο Κούπερ τελείωσε το ματς κόντρα στον Κολοσσό με 20 πόντους, 11 ασίστ και 9 ριμπάουντ

O Απόλλων Πατρών έκανε επιμέρους σκορ 33-16 στα τελευταία 14' της αναμέτρησης με το Λαύριο κι εν τέλει επικράτησε των νεοφώτιστων με 90-73 , σημειώνοντας έτσι τη δεύτερη εντός έδρας νίκη του στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Το παρών στο κλειστό της Περιβόλας έδωσε και ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ, Γιώργος Χαλβατζάκης, μαζί με τον Γενικό Διευθυντή, Γιώργο Κονδύλη.

Ο ΠΑΟΚ έκλεισε το πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα με τα Τρίκαλα στο υπέρ του 26-4, φτάνοντας στην εύκολη νίκη με 82-67 . Έτσι ο "Δικέφαλος" του Σούλη Μαρκόπουλου έκλεισε ιδανικά τις εντός έδρας υποχρεώσεις του για το 2015 με κορυφαίο τον Μιλένκο Τέπιτς και πλέον στρέφεται στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Κόροιβο.

Η "Ημέρα Φιλάθλου" έφερε στο ΟΑΚΑ περίπου εννιά χιλιάδες φίλους του Παναθηναϊκού, με τους παίκτες του Σάσα Τζόρτζεβιτς να προσφέρουν θέαμα στην άνετη νίκη επί της Καβάλας ( 88-54 ), για το "έντεκα στα έντεκα" στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Κορυφαίος για το "τριφύλλι" ήταν ο Γιώργος Παπαγιάννης, που ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 15 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Το πανόραμα της Basket League ΣΚΡΑΤΣ

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης είχε θερμό εναγκαλισμό με τον Στιβ Γιατζόγλου!

Ο Κόροιβος έφυγε με το "διπλό" από τη Τρίπολη επικρατώντας του Αρκαδικού με σκορ 88-89 για την 11η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ χάρη στις 2/2 βολές του Τρότερ και το άστοχο τρίποντο του Βαν Όοστρουμ στην εκπνοή.

Η 11η αγωνιστική ολοκληρώνεται αύριο (24/12) με τις αναμετρήσεις:

Ρέθυμνο - Κηφισιά (16:00)

Ολυμπιακός - Άρης (17:00)

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ