Το φύλλο αγώνα στο ΟΑΚΑ - Basket League - SPORT 24

Το φύλλο αγώνα στο ΟΑΚΑ

Το φύλλο αγώνα στο ΟΑΚΑ

Οι διαιτητές του δεύτερου τελικού στο ΟΑΚΑ, κ.κ. Αναστόπουλος, Πηλοΐδης και Μητσόπουλος, κατέγραψαν στο φύλλο αγώνα τα υβριστικά συνθήματα και τη ρίψη κροτίδων από τους φίλους του Παναθηναϊκού.

Ο Ολυμπιακός διπλασίασε τις νίκες του στη σειρά των τελικών της Basket League με τον Παναθηναϊκό και οι Παναγιώτης Αναστόπουλος, Αναστάσιος Πηλοΐδης και Κωνσταντίνος Μητσόπουλος κατέγραψαν όσα έγιναν σήμερα (10.6) στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά, το φύλλο αγώνα

"Κατά τη διάρκεια του αγώνα ακούστηκαν υβριστικά συνθήματα στο 4 και 3" πριν τη λήξη του Α' δεκάλεπτου, όταν οπαδοί του ΠΑΟ έβριζαν εν χορώ "Γ… ο θρύλος κι ο Πειραιάς". Στο 2 και 24" πριν από τη λήξη του Α' δεκάλεπτου, οι οπαδοί του ΠΑΟ έβριζαν εν χορώ "Σπανούλη μπινέ π…. γιε". Έγινε διακοπή και έγγραφη παρατήρηση και ανακοίνωση από τα μεγάφωνα του γηπέδου. Στο 2.5" πριν από τη λήξη του Α’ δεκάλεπτου οπαδοί του ΠΑΟ έβριζαν εν χωρώ "Γ… τον π… τον Ολυμπιακό".

Στο 7ο' λεπτό πριν από τη λήξη του Γ' δεκάλεπτου, οπαδοί του ΠΑΟ άναψαν 6 βεγγαλικά φλόγας – καπνών στο χώρο της εξέδρας. Κατά τη διάρκεια των Γ' και Δ' δεκάλεπτων οπαδοί του ΠΑΟ έριξαν κροτίδες στον εξωτερικό χώρο του γηπέδου".

Επίσης, πριν από την έναρξη του Game 2 έγινε σύσκεψη του Εισαγγελέα με τον υπεύθυνο της ΔΕΑΒ, τον αξιωματικό της αστυνομίας, τους εκπροσώπους Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού και τους υπεύθυνους ασφαλείας για τη λήψη προληπτικών μέτρων, σε περίπτωση που προέκυπτε κάποιο θέμα με τους φιλάθλους, οι οποίοι κάθονταν στις καρέκλες περιμετρικά του αγωνιστικού χώρου.

SHARE:
BODY

BODY

Γιατί ούτε φέτος δεν θα χάσεις κιλά

Μπορεί κάποιος να φροντίσει το σώμα σου καλύτερα από σένα; Οι σημερινές διαπιστώσεις ενός ιατρού.

MALEBOX

MALEBOX

Ο Μίλτος Πασχαλίδης είναι στ' αλήθεια απροσπέλαστος

Λίγο πριν ανέβει στη σκηνή του Ηρωδείου για το μεγάλο αφιέρωμα στον αγαπημένο του Άλκη Αλκαίο, ο τραγουδοποιός εξηγεί στο Oneman πόσο δεν τον ενδιαφέρει να τον αποκαλούν 'καταθλιπτικό' καλλιτέχνη.

ΕΓΚΛΗΜΑ

ΕΓΚΛΗΜΑ

Συνελήφθη ο εφοπλιστής Γιάννης Καραγιώργης

Στο Ασκληπιείο Βούλας νοσηλεύεται φρουρούμενος ο εφοπλιστής και διευθύνων σύμβουλος του δικτύου HellasNet. Διαβάστε γιατί συνελήφθη

PEOPLE

PEOPLE

Αυτός είναι ο πλουσιότερος Έλληνας στον κόσμο

Ο Φιλάρετος Καλτσίδης θεωρείται από τους πιο «δυνατούς» επιχειρηματίες στον κλάδο της τσιμεντοβιομηχανίας

 
 
ΤO KΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ INTERNET

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24

BASKET LEAGUE