STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Το "άβατο" της Πάτρας και η "μάχη" για την παραμονή

Το "άβατο" της Πάτρας και η "μάχη" για την παραμονή

Ο Απόλλων έφτασε τις εφτά νίκες στην Πάτρα, το Ρέθυμνο "καταδίκασε" τον Πανιώνιο, Πανελευσινιακός και Κόροιβος συνεχίζουν να ελπίζουν σε παραμονή ενώ ο Παναθηναϊκός στηρίχτηκε στους "μικρούς" κόντρα στα Τρίκαλα.

Η Basket League ΣΚΡΑΤΣ επέστρεψε σήμερα (18/02) σε αγωνιστικούς ρυθμούς, με τη διεξαγωγή της 17ης αγωνιστικής.

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε άνετα τα Τρίκαλα ( 107-76 ), με τους "μικρούς" να "κλέβουν την παράσταση", στο διάστημα που αγωνίστηκαν. Η προσοχή πλέον στρέφεται στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος με τον ΠΑΟΚ (22/2, 17:00).

Ο Κολοσσός στο πρώτο μέρος ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος του αγώνα, όμως ο Πανελευσινιακός ανέτρεψε την κατάσταση και πήρε σημαντική νίκη, στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην κατηγορία, με 75-69 .

Το Ρέθυμνο ήταν ευθύς εξ αρχής κυρίαρχο στα ριμπάουντ και όταν άρχισε να βάζει και τα σουτ, ο Πανιώνιος δεν είχε τρόπο να αποφύγει αυτό που έγινε 79-84 και εν πολλοίς "καταδικάζει" τους "κυανέρυθρους".

Η Νέα Κηφισιά έφτασε πολύ κοντά στο "διπλό", αλλά η αντεπίθεση διαρκείας του Απόλλωνα στην τελευταία περίοδο είχε αποτέλεσμα, με τους γηπεδούχους να παίρνουν, εν τέλει, το ροζ φύλλο αγώνα ( 69-65 ).

Ο Κόροιβος νίκησε εντός έδρας τον ΠΑΟΚ με σκορ 65-61 και έτσι στη "μάχη" μεταξύ του Χάρη Μαρκόπουλου και του Σούλη Μαρκόπουλου, κερδισμένος ήταν ο πρώτος.

Ο Άρης επέστρεψε στις νίκες, έστω και αν δυσκολεύτηκε αρκετά απέναντι στον ΚΑΟΔ. Οι Δραμινοί προσπάθησαν μέχρι τέλους, όμως οι "κίτρινοι" ήταν πιο ψύχραιμοι στο τέλος και πανηγύρισαν τη νίκη με 78-75 . Μια νίκη η οποία είναι η ενδέκατη σε 17 αγώνες πρωταθλήματος.

Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση Ολυμπιακός - ΑΕΚ (19/02, 17:30).

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ