STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Το αξεσουάρ του Ξανθόπουλου και το "πρέπει" του Λάνγκφορντ

Το αξεσουάρ του Ξανθόπουλου και το "πρέπει" του Λάνγκφορντ

Ο Κέβιν Λάνγκφορντ γράφει στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, γιατί ο ΠΑΟΚ πρέπει να νικήσει το Σάββατο (28/2, 16.30) τον Πανιώνιο, ενώ ο Βασίλης Ξανθόπουλος είχε να κάνει μια αποκάλυψη.

Το blog του Κέβιν Λάνγκφορντ

" Άλλο ένα blog αυτή την εβδομάδα. Μοιάζει να πέρασε πολύς καιρός από το προηγούμενο, αλλά μάλλον δεν είναι έτσι αφού είναι ακόμη Φεβρουάριος. Είναι πάντα περίπου τέτοιος καιρός όταν νιώθω πραγματικά την ανάγκη να πάω σπίτι ή απλά να κάνω ένα διάλειμμα απ' όλους. Ο χρόνος περνάει τόσο αργά όταν φτάνεις σ' αυτό το σημείο της σεζόν. Οι μέρες είναι κατά κύριο λόγο ίδιες.

Τέλος πάντων, επιτέλους παίξαμε τον ημιτελικό του Κυπέλλου την περασμένη Κυριακή. Ήταν ενδιαφέρον παιχνίδι. Μείναμε νωρίς πίσω στο σκορ αλλά παλέψαμε κι επιστρέψαμε στο παιχνίδι για να το χάσουμε με τρίποντο στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Ήταν απογοητευτικό αλλά δεν μπορώ να είμαι απογοητευμένος από την προσπάθεια. Η συμπαράσταση των οπαδών μας ήταν επίσης εκπληκτική. Οπότε ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ και σ' αυτούς.

Αυτή την εβδομάδα παίζουμε με τον Πανιώνιο, την ομάδα για την οποία έπαιξα την περασμένη σεζόν. Θα είναι καλό να δω μερικούς από τους νεαρούς παίκτες με τους οποίους έπαιξα την περασμένη σεζόν αλλά γενικά δεν έχω κάποιο θετικό συναίσθημα για τον Πανιώνιο εξαιτίας του πώς τέλειωσε η περσινή σεζόν. Θα πω απλά ότι χρειαζόμαστε την νίκη όπως κι αν έρθει αυτή. Αυτά γι' αυτή την εβδομάδα. Ελπίζω η επόμενη να έρθει γρήγορα. Κέβιν".

Το blog του Βασίλη Ξανθόπουλου

"Καλησπέρα και πάλι

Η αλήθεια είναι πως ουδείς αθλητής απολαμβάνει να γράφει κάθε εβδομάδα επί της ανάγκης που υπάρχει για αποτελέσματα και της δεδομένης διάθεσης των παικτών να αλλάξουν τη διαδρομή, χωρίς ωστόσο να έρχονται οι νίκες. Από τη στιγμή όμως, που ο ΕΣΑΚΕ καθιέρωσε τα blogs, πρέπει να το κάνω. Είμαστε σε πολύ δύσκολη θέση. Παίζουμε εναντίον μιας πολύ καλής ομάδας. Όσοι είμαστε στον Πανιώνιο, πρέπει να μείνουμε ενωμένοι έως το τέλος. Όλοι μπορούν να καταλάβουν πόσο δύσκολο είναι αυτό, για την όποια ομάδα μετρά τόσες διαδοχικές ήττες. Παρ' όλα αυτά, δεν υπάρχει άλλη επιλογή από το να το παλέψουμε, μέχρι το τέλος.

Αρχής γενομένης από το ματς με τον ΠΑΟΚ, θα έχω ένα... νέο σύντροφο στη ζωή μου. Τη μάσκα που θα προστατεύει τη μύτη μου. Δυστυχώς, είχα αυτό το δυσάρεστο νέο μέσα στην εβδομάδα. Έπαθα κάταγμα, στο φιλικό με την Κηφισιά και για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, θα με συντροφεύει αυτό το αξεσουάρ. Θέλω να ευχαριστήσω τον Βεργίνη και τον φυσικοθεραπευτή μας, Δημήτρη Γκρεκό που ήταν μαζί μου και με κρατούσαν ψύχραιμο, στο δίωρο που μεσολάβησε από τον τραυματισμό μέχρι και την ανάταξη.

Το αξεσουάρ του Ξανθόπουλου και το "πρέπει" του Λάνγκφορντ

Να είστε όλοι υγιείς, γιατί αυτό είναι πάντα το πιο σημαντικό από όλα"

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ