STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Η "Αγία Τριάδα" της ΑΕΚ

Η "Αγία Τριάδα" της ΑΕΚ
INTIME SPORTS

Ματς και συγκίνηση ήταν το πρώτο μέρος της 11ης αγωνιστικής στη ΣΚΡΑΤΣ Basket League, με τρία παιχνίδια να κρίνονται στο φινάλε, ένα στην παράταση και τον Άρη να κάνει την... εξαίρεση. Επιστροφή στις νίκες για την ΑΕΚ.

Το απόγευμα της Κυριακής (28/12), η ΑΕΚ επιβλήθηκε εντός έδρας του Ρεθύμνου με 85-77 , σε ένα παιχνίδι όπου "έλαμψε" ο Ποπς Μενσά Μπονσού. Ο νεοαποκτηθείς φόργουορντ/σέντερ είχε νταμπλ νταμπλ (23π.-15ριμπ.) σε 37'23'' συμμετοχής και μαζί με τους Καρλ Ίνγκλις (24π.) και Τόμας Ντελινινκάιτις (19π.) οδήγησαν την ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτα στη νίκη.

Ο Απόλλων Πάτρας συνέχισε να πορεύεται με νίκες: μετά την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου, επιβλήθηκε του Κόροιβου 77-72 στην παράταση (κ.α. 65-65) και έκανε πέντε τις νίκες του στη φετινή ΣΚΡΑΤΣ Basket League.

Ο Άρης αποχαιρέτησε το 2014, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο: ήταν συγκεντρωμένος από την αρχή του ματς και επικράτησε άνετα των Τρικάλων ( 91-60 ), με τον Σάσα Βεζένκοφ να κάνει ρεκόρ καριέρας (24π.).

Ο Πανιώνιος πήρα μια βαθιά εισπνοή (σε ό,τι αφορά την προσπάθεια που κάνει να μείνει στην κατηγορία), φεύγοντας από την Ελευσίνα με το 68-70 . Με νταμπλ νταμπλ τελείωσαν οι Κορόλεφ και Κόλεμαν.

Ο Μανώλης Παπαμακάριος ηγήθηκε του ΚΑΟΔ, στο 78-79 που πανηγύρισε στη Νέα Κηφισιά. Τι έκανε; Σκόραρε τους 9 τελευταίους πόντους της ομάδας του.

Και το παιχνίδι του ΠΑΟΚ στη Ρόδο, εναντίον του Κολοσσού κρίθηκε στο καλάθι. Ο "Δικέφαλος του Βορρά" έκανε τέσσερις τις συνεχόμενες επιτυχίες ( 67-69 ), με τον Χάγκινς να αστοχεί στην τελευταία προσπάθεια.

Τέλος, στο μεγάλο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής, ο Ολυμπιακός επικράτησε του Παναθηναϊκού με 81-75 . Πρώτος σκόρερ των "ερυθρολεύκων" ήταν ο Βασίλης Σπανούλης, με τους 20π. που σημείωσε.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ