STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Θεσσαλονίκη και Γλυφάδα για αρχή...

Θεσσαλονίκη και Γλυφάδα για αρχή...
INTIME SPORTS

Σημαντικές αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής της Basket League ΟΠΑΠ με τον Άρη να υποδέχεται τον Πανιώνιο σε ένα ματς που αναμένεται ντέρμπι

Μπορεί το κυρίως πιάτο της 16ης αγωνιστικής της Basket League ΟΠΑΠ να διεξάγεται την Κυριακή (29/1) ωστόσο το Σάββατο θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας που κλέβει την παράσταση.

Στο Αλεξάνδρειο, ο Άρης υποδέχεται τον Πανιώνιο με στόχο αφενός να επιστρέψει στις νίκες και αφετέρου να καλύψει το -12 με το οποίο ηττήθηκε στο παιχνίδι του α' γύρου.

Να υπενθυμίσουμε ότι στο παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη ο Πανιώνιος είχε επικρατήσει με σκορ 78-66 στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Basket League ΟΠΑΠ.

Στο άλλο σαββατιάτικο ματς, ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από την εντός έδρας ήττα από την Ούνιξ Καζάν.

Την Κυριακή το μεσημέρι, στο Δ. Κραχτίδης ο ΚΑΟΔ θα προσπαθήσει να πάρει μία ακόμα νίκη κόντρα στον Κολοσσό, ενώ η Καβάλα θα φιλοξενήσει το Μαρούσι. Από την άλλη, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον Ρέθυμνο στο ΣΕΦ με στόχο μία ακόμα νίκη που θα του επιτρέψει να παραμείνει στην κορυφή.

Σπουδαία μάχη αναμένεται και ανάμεσα στον Ηλυσιακό και τον ΠΑΟΚ με την ομάδα του Κώστα Φλεβαράκη να αναζητά την 5ης της εντός έδρας νίκη.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα:

Σάββατο 28/1

5μ.μ. Αλεξάνδρειο Άρης - Πανιώνιος

7μ.μ. ΕΑΚ Γλυφάδας Ίκαρος - Παναθηναϊκός

Κυριακή 29/1

12.30μ.μ. Δ. Κραχτίδη ΚΑΟΔ - Κολοσσός

4μ.μ. Καλαμίτσας Καβάλα -Μαρούσι

5μ.μ. Ιλισίων Ηλυσιακός - ΠΑΟΚ

7μ.μ. ΣΕΦ Ολυμπιακός - Ρέθυμνο

Δείτε τη βαθμολογία του Sport24.gr για την Basket League ΟΠΑΠ μετά την 15η αγωνιστική.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ