ΜΠΑΣΚΕΤ

Γκόρντον: "Μπορούμε στην έδρα του!"

Γκόρντον: "Μπορούμε στην έδρα του!"
INTIME SPORTS

Ο Τζαμόν Γκόρντον μίλησε στο Sport24.gr για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού, τις δυνατότητες του Ολυμπιακού και το ματς στο ΟΑΚΑ, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην παρουσία του κόσμου των "ερυθρολεύκων" (video & pict).

Ο τρίτος τελικός μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού ολοκληρώθηκε, με την ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς νικήτρια.

Με αυτόν τον τρόπο οι Πειραιώτες παρέμειναν ζωντανοί στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος, καθώς μείωσαν σε 2-1 και πλέον στο ΟΑΚΑ θα παίξουν όλη τη φετινή χρονιά...

Ο Τζαμόν Γκόρντον μίλησε στο Sport24.gr για την προσπάθεια και την συγκέντρωση τόσο τη δικιά του, όσο και των συμπαικτών του, κάτι που αποτέλεσε και το "κλειδί" της ομάδας του Ντούσαν Ίβκοβιτς για να φτάσει στη νίκη, παρά το μέτριο ξεκίνημα στο ματς.

" Πήραμε τη νίκη και κάναμε το 2-1 στη σειρά με τον Παναθηναϊκό. Από εδώ και πέρα, όμως θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και έτοιμοι για το επόμενο παιχνίδι, όπως κάναμε και σήμερα (Τετάρτη 01/06)", ανέφερε αρχικά ο Γκόρντον, προσθέτοντας στη συνέχεια:

" Νικήσαμε, πήραμε αυτό που θέλαμε, αλλά θα πρέπει να το αφήσουμε πίσω μας και να επικεντρωθούμε στην επόμενη αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στην έδρα του. Δεν θα πρέπει να χαλαρώσουμε σε καμία περίπτωση".

"Όλα ανοιχτά"

Η αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ σίγουρα κρύβει δυσκολίες, αλλά όλοι στην ομάδα είναι έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, ώστε να κάνουν την ολική επαναφορά. Άλλωστε όπως αναφέρει και ο Τζαμόν Γκόρντον τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί...

" Όλα είναι ανοιχτά ακόμα. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να παλέψουμε, δίνοντας τον καλύτερο μας εαυτό από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό του ματς. Θα είναι δύσκολα, αλλά είμαστε έτοιμοι".

Γκόρντον: "Μπορούμε στην έδρα του!"

Ο στόχος στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό ξεκάθαρος. " Στοχεύουμε στο να... ζευγαρώσουμε τις νίκες μας και να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα. Για να το κάνουμε αυτό θα πρέπει να πιέσουμε, να παίξουμε καλή άμυνα και να είμαστε συγκεντρωμένοι σε ολόκληρο το παιχνίδι", δήλωσε ο Γκόρντον και συνέχισε: " Δεν θα είναι εύκολο φυσικά, πρόκειται για έναν δύσκολο αντίπαλο, αλλά από την στιγμή που πιστεύουμε στις δυνατότητες μας και το έχουμε αποδείξει είμαστε ικανοί για τη νίκη".

Οι εντολές του Ντούσαν Ίβκοβιτς ακολουθούνται πάντα κατά γράμμα, ενώ οι διαφορές μεταξύ των δύο διεκδικητών του τίτλου δεν είναι μεγάλες. Όλα μπορούν να συμβούν, λοιπόν. Την συγκεκριμένη χρονική στιγμή, πάντως το 2-2 είναι το μεγάλο... στοίχημα

"Λειτουργήσαμε όπως θέλαμε"

" Σε αυτό το παιχνίδι κάναμε ακριβώς ότι κάναμε και στα προηγούμενα και καταφέραμε να φτάσουμε στη νίκη. Οι διαφορές μεταξύ των δύο ομάδων δεν είναι μεγάλες και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε ακόμα έναν αγώνα για να ισοφαρίσουμε. Δεν καταστρέψαμε κανένα παιχνίδι του Παναθηναϊκού, απλά λειτουργήσαμε, όπως μας έχει πει ο κόουτς και πήραμε αυτό που θέλαμε", είπε ο Γκόρντον.

Τέλος, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στην παρουσία του κόσμου του Ολυμπιακού, ο οποίος αποτέλεσε τον έκτο παίκτη της ομάδας: " Ο κόσμος στάθηκε δίπλα μας και μας βοήθησε πολύ στην προσπάθεια μας για να κερδίσουμε, ήταν εξαιρετικός".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ