STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Τα βλέμματα στη Ρόδο

Τα βλέμματα στη Ρόδο
INTIME SPORTS

Εμβόλιμη αγωνιστική διεξάγεται την Τετάρτη (15/2) για τη Basket League ΟΠΑΠ με τα βλέμματα να συγκεντρώνονται στη Ρόδο, όπου ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από την Καβάλα

Το "αιώνιο" ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό ανήκει πια στο παρελθόν και οι δύο μεγάλες ομάδες του ελληνικού μπάσκετ, έστρεψαν την προσοχή τους στους επόμενους αντιπάλους τους, τους οποίους αντιμετωπίζουν την Τετάρτη.

Με δεδομένο ότι υπάρχει διακοπή στην Ευρωλίγκα, ο ΕΣΑΚΕ προγραμμάτισε για την Τετάρτη (15/2) εμβόλιμη αγωνιστική η οποία είναι η 19η της Basket League ΟΠΑΠ.

Ο Κολοσσός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό με στόχο να πετύχει μία ακόμα νίκη στη φετινή εξαιρετική του πορεία, όμως απέναντι του έχει μία ομάδα που θα παλέψει με νύχια και με δόντια για να περάσει νικηφόρα από τη Ρόδο.

Γιατί; Γιατί πολύ απλά ο Ολυμπιακός δεν θέλει να χάσει την πρωτιά στην κανονική περίοδο και μάλιστα μόλις τρεις ημέρες μετά την άνοδό του στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Γι' αυτό άλλωστε, ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης δήλωσε να μην γκρεμίσει ο Ολυμπιακός, ό,τι έχτισε την περασμένη Κυριακή.

Ο Παναθηναϊκός από την άλλη, ετοιμάζεται για να πάρει τη ρεβάνς για την ήττα του α' γύρου με σκορ 79-70 στο κλειστό της Καλαμίτσας. Αυτό ζήτησε επιτακτικά και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, μέσω και των δηλώσεών του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Από τα άλλα ματς ξεχωρίζει ο αγώνας ανάμεσα στο Ρέθυμνο και τον ΠΑΟΚ στο κλειστό "Μελίνα Μερκούρη", αλλά και ο αγώνας του ΚΑΟΔ με τον Ίκαρο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής:

Τετάρτη 15/2

3μ.μ. Κολοσσός - Ολυμπιακός (ΝΕΤ)

4μ.μ. ΚΑΟΔ - Ίκαρος

4.30μ.μ. Ρέθυμνο - ΠΑΟΚ

5μ.μ. Παναθηναϊκός - Καβάλα (ΝΕΤ)

5μ.μ. Περιστέρι - Ηλυσιακός

5μ.μ. Πανιώνιος - Μαρούσι

Δείτε τη βαθμολογία της Basket League ΟΠΑΠ μέσω του Sport24.gr

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ