STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Συζητήσεις με Μαγκουνή, Κυριακόπουλο

Συζητήσεις με Μαγκουνή, Κυριακόπουλο
INTIME SPORTS

Οι ιθύνοντες του Πανελευσινιακού ξεκίνησαν συζητήσεις με τους Σπύρο Μαγκουνή και Γιάννη Κυριακόπουλο, όσον αφορά την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Στόχος των ανθρώπων του Πανελευσινιακού αποτελεί η διατήρηση στο ρόστερ της ομάδας παικτών, οι οποίοι βοήθησαν με την απόδοση τους τον σύλλογο να εξασφαλίσει την άνοδο στην Basket League ΟΠΑΠ.

Στον Πανελευσινιακό ξεκίνησαν συζητήσεις με τους Σπύρο Μαγκουνή και Γιάννη Κυριακόπουλο, καθώς και οι δύο παίκτες ήταν από τους "πυλώνες" της ομάδας τη σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Το μπάτζετ δεν μπορεί να είναι υψηλό, ώστε να μην δημιουργηθούν κατά την διάρκεια της χρονιάς προβλήματα στις πληρωμές. Στον σύλλογο θέλουν να συνθέσουν ένα ρόστερ που θα βασίζεται σε Έλληνες παίκτες και με κάποιες καλές προσθήκες ξένων να καταφέρει στην πρώτη του χρονιά στην Basket League ΟΠΑΠ να εξασφαλίσει την παραμονή του.

Ένας από τους παίκτες που έχει ακουστεί για τον Πανελευσινιακό είναι ο Νίκος Παπανικολόπουλος, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με τη φανέλα του Ηλυσιακού.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ