STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Συνεργασία με Καρβέλα, τιμ μάνατζερ ο Νικητάκης

Συνεργασία με Καρβέλα, τιμ μάνατζερ ο Νικητάκης
INTIME SPORTS

Η Κηφισιά ανακοίνωσε την συνεργασία με τον Δημήτρη Καρβέλα, ενώ τιμ μάνατζερ της ομάδας αναλαμβάνει ο Σάββας Νικητάκης. Κατέθεσε πλήρη φάκελο με τα απαραίτητα δικαιολογητικά στην ΕΕΑ όσο και στον ΕΣΑΚΕ.

Η Κηφισιά ανακοίνωσε την συνεργασία με τον Δημήτρη Καρβέλα, ενώ γνωστοποίησε ότι τιμ μάνατζερ της ομάδας αναλαμβάνει ο Σάββας Νικητάκης.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του συλλόγου:

" Πλήρη φάκελο με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, τόσο στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού όσο και στον ΕΣΑΚΕ, κατέθεσε σήμερα η Κ.Α.Ε. ΝEA ΚΗΦΙΣΙΑ, δείγμα της αξιοπιστίας των ανθρώπων που πλαισιώνουν την Κ.Α.Ε.

Ταυτόχρονα η Κ.Α.Ε. Ν. ΚΗΦΙΣΙΑ ανακοινώνει τη συνεργασία της με τον Δημήτρη Καρβέλα, ο οποίος θα έχει καθήκοντα τεχνικού συμβούλου. Επισημαίνεται ότι ο Δημήτρης Καρβέλας έχει πολυετή θητεία και εμπειρία στο χώρο του ελληνικού μπάσκετ, έχοντας προσφέρει τις υπηρεσίες του από διάφορες θέσεις (προπονητής, team manager και αθλητικός διευθυντής), μεταξύ άλλων, στις Κ.Α.Ε. ΑΕΚ και Αιγάλεω.

Επισημαίνεται τέλος ότι Team Manager της ΚΑΕ Ν. ΚΗΦΙΣΙΑ ανέλαβε ο Σάββας Νικητάκης μέχρι πρότινος παίκτης και εμβληματική φυσιογνωμία για το σύλλογο, δεδομένου ότι αγωνιζόταν στην ομάδα από την Γ’ Εθνική κατηγορία και το όνομα του συνδέθηκε με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της ΑΕΝΚ".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ