STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Στον Κόροιβο ο Παπαπέτρου

Στον Κόροιβο ο Παπαπέτρου

Σε ακόμα μία μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Κόροιβος που απέκτησε τον νεαρό Γιώργο Παπαπέτρου, ο οποίος προέρχεται από το Franklin Pierce University, ενώ συμμετείχε στην προετοιμασία του Ολυμπιακού

Από την Αμερική και το Πανεπιστήμιο Franklin Pierce, στην προετοιμασία του Ολυμπιακού κι από εκεί στον Κόροιβο έφτασε ο Γιώργος Παπαπέτρου, ο οποίος ανακοινώθηκε κι επίσημα από την ομάδα της Αμαλιάδας. Ο νεαρός γκαρντ, ο οποίος προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του Πανιωνίου, ενώ έχει παίξει και στον Ηλυσιακό, θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην Α1 και δήλωσε ενθουσιασμένος που του δίνεται μία τέτοια ευκαιρία.

Η ανακοίνωση των Ηλείων αναφέρει

" Η ΚΑΕ Κόροιβος ανακοινώνει τη σύναψη συμφωνίας με τον ταλαντούχο αθλητή, Γιώργο Παπαπέτρου. Ο διεθνής "κόμπο" γκαρντ έχει ύψος 1,96μ. και διαθέτει πλούσια προσόντα, καθώς και πολλά περιθώρια εξέλιξης.

Ο Παπαπέτρου ξεκίνησε τη διαδρομή του από τα τμήματα υποδομής του Πανιωνίου, φτάνοντας μέχρι και το παιδικό, ενώ στη συνέχεια μετακόμισε στον Ηλυσιακό, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις με την εφηβική ομάδα. Η καριέρα του μεταφέρθηκε στις ΗΠΑ, όπου εντάχθηκε στο Franklin Pierce University, δείχνοντας σημαντική βελτίωση. Φέτος, αποφάσισε να επαναπατριστεί και αφού είχε θετική παρουσία στην προετοιμασία του Ολυμπιακού, υπέγραψε στον Κόροιβο και ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του στα μεγάλα σαλόνια.

Who is who

Όνομα: Γιώργος Παπαπέτρου

Ημ. Γέννησης: 23/11/1991

Θέση: "κόμπο" γκαρντ

Ύψος: 1,96

Προηγούμενες ομάδες: Πανιώνιος, Ηλυσιακός, Franklin Pierce University ".

"Ψιλοζήλευα αλλά τώρα..."

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Κοροίβου ο Γιώργος Παπαπέτρου τόνισε: " Είναι μια καλή ευκαιρία για μένα. Ο κόουτς Χάρης Μαρκόπουλος είναι ανερχόμενος. Πιστεύει πολύ στους νεαρούς αθλητές και δουλεύει μαζί τους. Για μένα αποτελεί σημαντικό κομμάτι και η ατομική βελτίωση, γιατί είμαι 22 ετών και έχω πολλά περιθώρια ακόμα. Εδώ υπάρχει ένα πολύ καλό περιβάλλον και ιδανικές συνθήκες για να μπορέσω να εξελιχθώ", είπε ο νεαρός γκαρντ, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στο γεγονός ότι θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην Basket League ΟΠΑΠ λέγοντας: " Η αλήθεια είναι πως όταν ήμουν στις μικρές εθνικές ομάδες όλοι οι φίλοι μου είχαν πάρει γεύση από Α1, εγώ ψιλοζήλευα γιατί ήμουν στην αφάνεια, αλλά πλέον μου δίνεται η ευκαιρία να παίξω κι εγώ. Είμαι ενθουσιασμένος και ευχαριστιέμαι όλη αυτή την εμπειρία που θα ζήσω. Έχω ακούσει τα καλύτερα για τον κόσμο και ανυπομονώ να παίξω σε ένα γεμάτο γήπεδο, με τον έκτο παίκτη μας".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ