STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Σούμποτιτς: "Θα δώσουμε τα πάντα"

Σούμποτιτς: "Θα δώσουμε τα πάντα"
INTIME SPORTS

Αντάξιοι της φανέλας και τις ιστορίας του Άρη θέλει να παρουσιαστούν οι παίκτες του, ο Λευτέρης Σούμποτιτς στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (Πέμπτη 19/05, 17:00, ΝΕΤ).

" Ξεκινάει η δεύτερη φάση των play offs και έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός. Παίζουμε με μειονέκτημα έδρας αλλά θα δώσουμε τα πάντα ώστε να φανούμε αντάξιοι της φανέλας που φοράμε και της ιστορίας του Άρη", τόνισε ο Λευτέρης Σούμποτιτς.

Έπειτα ανέφερε: " Είχαμε τη δυνατότητα να προετοιμαστούμε σωστά όλο το προηγούμενο διάστημα αλλά δυστυχώς και πάλι θα παραταχθούμε στο αυριανό ματς έχοντας σημαντικές απουσίες".

Στη συνέχεια πρόσθεσε: " Τόσο του Κώστα Σλούκα που τη γνωρίζαμε από πριν όσο και του Χρήστου Ταπούτου που μας προέκυψε την τελευταία στιγμή και δεν την υπολογίζαμε. Παρόλα αυτά καλούμαστε να αγωνιστούμε με τους υπάρχοντες παίκτες οι οποίοι πρέπει να καλύψουν τα κενά.

Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού γιατί τυχόν χαλάρωση και λάθη θα μας στοιχίσουν. Πρέπει επίσης να ελέγξουμε το ρυθμό του ματς. Πάμε να παλέψουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα".

Μπάβτσιτς: "Πλούσιο ρόστερ ο Ολυμπιακός"

Από την πλευρά του, ο Έντιν Μπάβτσιτς δήλωσε: " Στη σειρά των αγώνων της δεύτερης φάσης αγωνιζόμαστε με τον Ολυμπιακό ο οποίος είναι μια καλή ομάδα που διαθέτει πλούσιο ρόστερ. Εμείς από την πλευρά μας προετοιμαζόμαστε σωστά μέσα από τις προπονήσεις μας και θα παίξουμε δίνοντας το εκατό τοις εκατό των δυνατοτήτων μας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Γνωρίζουμε ότι πρέπει να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις, όντας συγκεντρωμένοι σε άμυνα και επίθεση. Ο Ολυμπιακός προέρχεται από την κατάκτηση του Κυπέλλου και έχει καλή ψυχολογία. Και εμείς όμως είμαστε σε καλή κατάσταση και τα πράγματα θα ήταν ακόμα καλύτερα αν δεν στερούμασταν την παρουσία δυο βασικών μας παικτών, του Σλούκα και του Ταπούτου.

Όμως με ομαδική δουλειά θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε το κενό που προέκυψε. Θα παίξουμε με ενέργεια και πάθος και ελπίζουμε στο καλύτερο".

Συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού

Από εκεί και πέρα, συνάντηση συνεργασίας με πρωτοβουλία του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού κ. Παναγιώτη Μπιτσαξή είχαν σήμερα οι Πρόεδροι του ΑΣ ΑΡΗΣ, ΚΑΕ ΑΡΗΣ και Λέσχης Φίλων Άρη. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

" Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού δεσμεύτηκε για την τήρηση της σχέσης σύμβασης, όπως αυτή απορρέει από την Υπουργική Απόφαση που ρυθμίζει τις σχέσεις μεταξύ του ΑΣ ΑΡΗΣ και ΚΑΕ ΑΡΗΣ για τις χρήσεις του Αλεξανδρείου Μελάθρου, και διαβεβαίωσε ότι θα συνεχίσει να ισχύει ως έχει. Ζήτησε παράλληλα τη συνδρομή της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, μέσω ποσοστών επί των εισιτηρίων και των διαφημίσεων, ώστε η ΚΑΕ ΑΡΗΣ να συμμετέχει ισότιμα στην τήρηση της νέας οικονομικής πολιτικής της ΓΓΑ που αφορά όλα τα εθνικά αθλητικά κέντρα της χώρας.

Συζητήθηκαν επίσης θέματα που αφορούσαν τη λειτουργία και την προώθηση των ερασιτεχνικών τμημάτων του ΑΣ ΑΡΗΣ.

Η ανταλλαγή απόψεων περιλάμβανε θέματα αθλητικής βίας, οργανωτικών δομών του ελληνικού αθλητισμού και του ποδοσφαίρου, οικονομικής πολιτικής της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, κ.λ.π.

Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού εξέφρασε για ακόμη μια φορά, παρουσία των τριών Προέδρων του ΑΡΗ, την απόλυτη στήριξη στη φιλοσοφία και λειτουργία της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ και εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στις διαδικασίες της, τονίζοντας ιδιαίτερα ότι πρέπει να διαφυλαχθεί και να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ