STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Σφαιρόπουλος: "Θα πρέπει να παλεύουμε μέχρι το τέλος"

Σφαιρόπουλος: "Θα πρέπει να παλεύουμε μέχρι το τέλος"
INTIME SPORTS

Ο τεχνικός του Πανιωνίου, Γιάννης Σφαιρόπουλος τόνισε πώς η ομάδα του αντιμετώπισε ένα μαχητικό και σκληρό σύνολο.

Για τη νίκη του Πανιωνίου επί του Πανελευσινιακού μίλησε ο κόουτς της ομάδας, Γιάννης Σφαιρόπουλος.

"Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία μαχητική και σκληρή ομάδα, έναν επικίνδυνο αντίπαλο. Ως ένα σημείο τα καταφέραμε και πήραμε τη νίκη", δήλωσε αρχικά και πρόσθεσε:

" Το σημαντικό λάθος που κάναμε ήταν πως μετά από μία πολύ καλή πρώτη περίοδο πιστέψαμε ότι το έργο μας θα είναι εύκολο. Πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι η Α1 είναι πολύ δύσκολο πρωτάθλημα και πρέπει να παλεύεις τα ματς μέχρι το τέλος. Ο Πανελευσινιακός μας εγκλώβησε με την άμυνά του, ήμασταν στατικοί επιθετικά κι αυτό γιατί δεν είχαμε ενέργεια στην άμυνα και βγήκαμε εκτός ρυθμού. Όποτε δεν είμαστε καλοί στην επίθεση θα πρέπει να παίρνουμε δύναμη από την άμυνα.

Ο Πανελευσινιακός πάλεψε το ματς μέχρι το τέλος, έβαλε τα μεγάλα σουτ αλλά στο φινάλε με την πιεστική μας άμυνα τους αναγκάσαμε σε πολλά λάθη. Κρατάμε τη νίκη και συνεχίζουμε την προσπάθεια. Χρειαζόμαστε χρόνο αλλά παιχνίδι με παιχνίδι θα υπάρχει βελτίωση".

Ο Γιάννης Αθηναίου είπε: " Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου και στους προπονητές για τη νίκη. Προερχόμασταν από ήττα στο EuroCup την οποία έπρεπε να ξεπεράσουμε γρήγορα. Ο Πανελευσινιακός είναι ομάδα που παλεύει τα ματς μέχρι το τέλος τους. Προσπαθήσούμε να κατανοήσουμε τη φιλοσοφία του νέου μας προπονητή που είναι σκληρή άμυνα και στα 40 λεπτά του αγώνα. Πιστεύω ότι αυτό κάναμε σήμερα και μας έδωσε τη νίκη".

Σκαραφίγκας: "Συγχαρητήρια στον Πανιώνιο"

Ο προπονητής του Πανελευσινιακού, Γιώργος Σκαραφίγκας ανέφερε: " Έγινε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι. Συγχαρητήρια στον Πανιώνιο και τον προπονητή του για τη νίκη".

Ο Χάρπερ Καμπ ανέφερε: " Παλέψαμε το παιχνίδι μέχρι το τέλος με όπλο την ευστοχία μας αλλά κάναμε πολλά λάθη, χάσαμε πολλά ριμπάουντ σε κρίσιμα σημεία του αγώνα και δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ