STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Σφαιρόπουλος: "Συγχαρητήρια στους παίκτες και τον κόσμο"

Σφαιρόπουλος: "Συγχαρητήρια στους παίκτες και τον κόσμο"
INTIME SPORTS

Ο τεχνικός του Πανιωνίου, Γιάννης Σφαιρόπουλος τόνισε πώς οι παίκτες του έδειξαν τεράστια ψυχικά αποθέματα για να φτάσουν στη νίκη.

Ο προπονητής του Πανιωνίου, Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε για τη νίκη της ομάδας του απέναντι στον Απόλλωνα Πατρών.

" Ήταν ένα από τα πιο δύσκολα ματς της σεζόν. Επρεπε να διαχειριστούμε τη νίκη μας επί του Παναθηναϊκού αλλά και να αντιμετωπίσουμε μία πολύ ποιοτική ομάδα, οργανωμένη μέσα στο γήπεδο. Γενικώς ήταν ένα από τα πιο δύσκολα μας στη σχεδίαση αντιμετώπισης του αντιπάλου", είπε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και πρόσθεσε:

" Ο αγώνας εξελίχθηκε όπως ακριβώς τον περιμέναμε αφού ο Απόλλων είναι μία ποιοτική και αθλητική ομάδα με παίκτες που μπορούν να σκοράρουν με πολλούς τρόπους. Στην πρώτη περίοδο δεν ήμασταν καλοί αμυντικά αλλά στο δεύτερο καταφέραμε να μαζέψουμε τη διαφορά και να αποφύγουμε την πίεση. Στο δεύτερο μέρος είχαμε πολλά ψυχικά αποθέματα ειδικά στο φινάλε. Κάναμε βέβαια λάθη αφού δεν δώσαμε τα φάουλ που είχαμε στον αντίπαλο. Κερδίζουμε όμως εμπειρίες μέσα από τέτοια ματς.

Ίσως αυτή η νίκη να είναι η μεγαλύτερη της σεζόν έτσι όπως εξελίχθηκε ο αγώνας. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τα τεράστια ψυχικά αποθέματά τους αλλά και στον κόσμο που μας συμπαραστάθηκε όπως και στον Απόλλωνα και τον Νίκο Βετούλα ο οποίος κάνει εξαιρετική δουλειά, έχει ταλέντο και παράγει έργο".

Βετούλας: "Πικρό να χάνει με αυτόν τον τρόπο"

Από την πλευρά του, ο τεχνικός του Απόλλωνα, Νίκος Βετούλας δήλωσε: " Έγινε ένα πολύ καλό ματς. Πιστεύω ότι τα πήγαμε πολύ καλά όσον αφορά στην τακτική και την αντιμετώπιση του Πανιώνιου. Συγχαρητήρια στον Πανιώνιο για τη νίκη σε έναν αγώνα που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Είναι σίγουρα πικρό να χάνεις με αυτό τον τρόπο. Ξέραμε ότι ο Πανιώνιος έπρεπε να νικήσει ειδικά μετά τη νίκη του επί του Παναθηναϊκού και προσπαθήσαμε να τον αγχώσουμε με τον ρυθμό που επιλέξαμε στο ματς. Δυστυχώς στο τέλος δώσαμε δύο φορές καλάθι και φάουλ αλλά είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά και την προσπάθειά τους".

Ο Κίτον Γκραντ τόνισε: " Έγινε ένα πάρα πολύ καλό ματς αλλά δυστυχώς το χάσαμε στο φινάλε αν και πιστεύω ότι αξίζαμε τη νίκη. Συγχαρητήρια στον Νίκο Παππά για το τελευταίο νικητήριο καλάθι του".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ