STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Σφαιρόπουλος: "Οσο πιο ψηλά γίνεται"

Σφαιρόπουλος: "Οσο πιο ψηλά γίνεται"
INTIME SPORTS

Τι δήλωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος για τη μεγάλη νίκη του Πανιωνίου στο "Παλατάκι". Μαρκόπουλος: "Ο Πανιώνιος μπορεί να χτυπήσει Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό"

Απόλυτα ευχαριστημένος ήταν ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μετά το τέλος του αγώνα του Πανιωνίου με τον ΠΑΟΚ, στο κλειστό της Πυλαίας που βρήκε την ομάδα του να σπάει την έδρα του αντιπάλου.

Ο τεχνικός του Πανιωνίου, Γιάννης Σφαιρόπουλος, συγκεκριμένα δήλωσε: "Ηταν ένα πολύ καλό ματς, παίξαμε όπως σχεδιάζαμε.

Ο ΠΑΟΚ έχει έμπειρους παίκτες, θέλαμε να κρατήσουμε χαμηλά αυτούς που αποτελούν τα κλειδιά του και εκτός του Χάτσερ που μας δημιούργησε στην αρχή προβλήματα γενικά τα πήγαμε καλά. Μετά τα τρία πρώτα λεπτά του αγώνα ανεβάσαμε την απόδοσή μας.

Το ματς ήταν ντέρμπι στο δεύτερο ημίχρονο και είχαμε πιο καθαρό μυαλό στο τέλος. Ο ΠΑΟΚ έχει γενικά πολλούς παίκτες που μπορούν να σου κάνουν την ζημιά, θέλαμε με την άμυνά μας να προκαλέσουμε προβλήματα στην δημιουργία και το καταφέραμε μιας και ο ΠΑΟΚ τελείωσε το παιχνίδι με 22 λάθη μέσα στην έδρα του. Είναι σημαντικό που έχουμε καταλάβει ότι πρέπει να βάζουμε πάνω απ' όλα το "εγώ". Ευχαριστώ και τον κόσμο μας για το μακρινό ταξίδι που έκανε"

Για τον λόγο που δεν έπαιξε ο Παππάς στα τελευταία λεπτά είπε: "Εχει ένα χτύπημα στη γάμπα μπορεί να είναι και θλάση δεν μπορούσε να συνεχίσει στο ματς".

Για την διαιτησία τόνισε: "Τι να πω και εμείς πήραμε τεχνική ποινή".

Για το αν ο Πανιώνιος μπορεί να πάει πάνω από την 3η θέση επεσήμανε: "Εμείς θέλουμε να κερδίζουμε όλα τα ματς και δεν μπορούμε να λέμε που θέλουμε να στοχεύσουμε. Θέλουμε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται".

Ο Μπίλι Κις ανέφερε: "Ηταν μία μεγάλη νίκη. Θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε έτσι".

Μαρκόπουλος: "Να σέβονται οι διαιτητές τον ΠΑΟΚ"

Ο Σούλης Μαρκόπουλος από την πλευρά του είπε: "Ο Πανιώνιος έχει βάθος και μπορεί να χτυπήσει και τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Ξεκινήσαμε καλά το ματς, μετά ο Πανιώνιος μας πίεσε και κάναμε λάθη. Δεν αντέξαμε, ήταν πολλοί παίκτες που ερχόταν από τραυματισμούς. Θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε στα πλέι οφ την τέταρτη θέση, συγχαρητήρια στα παιδιά γι' αυτή την επιτυχία.

Επίσης έχω να πω ότι η διαιτησία πρέπει να σέβεται τον ΠΑΟΚ και όπως έπαιξε σήμερα να παίζει και σε εκτός έδρας παιχνίδια μας. Υπάρχουν πολλά σφυρίγματα που τα φάουλ δεν δόθηκαν με τον ίδιο τρόπο. Είναι πολλά τα λεπτά σημεία. Πόσες φορές δόθηκε φάουλ στον Παπαδόπουλο πριν πάρει την μπάλα... Δεν κρίθηκε το ματς στην διαιτησία αλλά θυμάμαι διάφορες φάσεις όπως ένα φάουλ του Χρυσικόπουλου πάνω στον Παππά, αλλά και πολλά άλλα πράγματα που έγιναν. Το ξαναλέω δεν ρίχνω το βάρος στην διαιτησία, ο ΠΑΟΚ δεν ήταν καλός σήμερα και ήταν βαρύς επιθετικά".

Τέλος, για τους Χάτσερ και Νικολόπουλο δήλωσε: "Ο Νικολόπουλος μπήκε για να πασάρει ενώ ο Χάτσερ έχει ρόλο και στο σκοράρισμα, αν δεν σκοράρει ο πλέι μέικερ σου είναι δύσκολο γιατί θα πέσουν πάνω στον Παπαδόπουλο τρεις παίκτες".

Τέλος, ο Βαγγέλης Μαργαρίτης τόνισε: "Ξεκινήσαμε καλά αλλά μετά κηνυγούσαμε στο σκορ, το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Σήμερα ήμασταν άστοχοι. Ο Πανιώνιος μας πίεσε πολύ και αυτό μας επηρέασε και κάναμε λάθη".

* Μετά το τέλος του αγώνα ο τιμ μάνατζερ του ΠΑΟΚ, Τέλης Ζουρνατσίδης, ήταν στην κυριολεξία "σκασμένος" με την αντιμετώπιση του "Δικεφάλου" από την διαιτησία και την αποβολή του από το ματς και συνεχώς μονολογούσε.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ