STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Σφαιρόπουλος: "Να έχουμε υψηλό βαθμό συγκέντρωσης"

Σφαιρόπουλος: "Να έχουμε υψηλό βαθμό συγκέντρωσης"
INTIME SPORTS

Το καλό του πρόσωπο θα πρέπει να δείξει ο Πανιώνιος κόντρα στον ΠΑΟΚ, όπως ανέφερε ο κόουτς της ομάδας, Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Ο προπονητής του Πανιωνίου, Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για την αναμέτρηση της ομάδας του με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στο κλειστο της Νέας Σμύρνης.

" Είναι ένα παιχνίδι, στο οποίο πρέπει να είμαστε έτοιμοι να δείξουμε το καλό πρόσωπο μας, τόσο αμυντικά, όσο και επιθετικά. Αντιμετωπίζουμε μια πολύ καλή ομάδα, η οποία ξέρει τι ζητάει στο γήπεδο, γι’ αυτό πρέπει να είμαστε πολύ προσηλωμένοι στο πλάνο μας", ανέφερε ο Έλληνας προπονητής και πρόσθεσε:

" Να έχουμε, επίσης, υψηλό βαθμό συγκέντρωσης και «καθαρό μυαλό», ώστε να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις για τις επιλογές μας και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Περιμένουμε από τον κόσμο μας να γεμίσει το γήπεδο, ώστε να συμπαρασταθεί στην προσπάθεια μας".

Ο Μαρκ Αντόνιο Κάρτερ από την πλευρά των παικτών τόνισε: " Θα είναι ένα καλό παιχνίδι. Αναμετρώνται η 3η και η 4η ομάδα της βαθμολογίας. Για να νικήσουμε πρέπει να παίξουμε με ενέργεια και ταχύτητα. Να ελέγξουμε στην άμυνα το πικ εν ρολ παιχνίδι του ΠΑΟΚ και επιθετικά να παίξουμε ομαδικά και να ψάξουμε τον ελεύθερο παίκτη. Όλοι παίκτες θα κάνουμε το καλύτερο για να βοηθήσουμε την ομάδα να νικήσει".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ