STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Σφαιρόπουλος: "Να δείξουμε πιο ανταγωνιστικό πρόσωπο"

Σφαιρόπουλος: "Να δείξουμε πιο ανταγωνιστικό πρόσωπο"
INTIME SPORTS

Ακόμα πιο ανταγωνιστικό πρόσωπο θα πρέπει να δείξουν οι παίκτες του Πανιωνίου, όπως ανέφερε ο κόουτς της ομάδας, Γιάννης Σφαιρόπουλος. Τι δήλωσε ο Λάντον Μίλμπουρν.

Ο Πανιώνιος υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο τρίτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων για τα ημιτελικά του πρωταθλήματος της Basket League ΟΠΑΠ.

Ο προπονητής των Νεοσμυρνιωτών, Γιάννης Σφαιροπουλος μίλησε για την αναμέτρηση με την ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη.

" Είναι το τρίτο ματς της σειράς και οι δύο ομάδες γνωρίζονται καλά μεταξύ τους. Λίγα πράγματα μπορούν να αλλάξουν σε θέματα τακτικής. Παίζοντας, όμως, στην έδρα μας, εκείνα, που μπορούμε να βελτιώσουμε είναι η μαχητικότητα και η ενέργεια μας, ώστε να δείξουμε πιο ανταγωνιστικό πρόσωπο από ότι στους δύο προηγούμενους αγώνες. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας ενισχύοντας την ομάδα μόνο με κόσμιο τρόπο, αφού τα πλέι οφ έχουν συνέχεια", ήταν τα λόγια του Έλληνα τεχνικού.

Από την πλευρά του, ο Λάντον Μίλμπουρν είπε: " Θα βγούμε στο παρκέ για να νικήσουμε. Μετά τις δύο ήττες, που γνωρίσαμε πρέπει να κάνουμε ότι είναι απαραίτητο για να νικήσουμε. Πρέπει να ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή μας και να προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Ξέρουμε ότι ο κόσμος μας θα είναι δίπλα μας και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο για να τον ευχαριστήσουμε που μας υποστηρίζει".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ