STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Σφαιρόπουλος: "Εφαρμόσαμε το πλάνο μας"

Σφαιρόπουλος: "Εφαρμόσαμε το πλάνο μας"
INTIME SPORTS

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του στην νίκη του Πανιωνίου επί του ΠΑΟΚ δήλωσε ο τεχνικός της ομάδας, Γιάννης Σφαιρόπουλος

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος "μοίρασε" συγχαρητήρια στους παίκτες του για την προσπάθειά τους στο ματς με τον ΠΑΟΚ και στάθηκε στο πλάνο του Πανιωνίου που εφαρμόστηκε σωστά. Συγκεκριμένα είπε:

" Η αποστολή μας στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ ήταν πολύ δύσκολη κόντρα σε έναν αντίπαλο που προερχόταν από επτά σερί νίκες.

Δουλέψαμε πολύ καλά στη διακοπή του πρωταθλήματος και αυτό φάνηκε στο γήπεδο. Βγάλαμε ενέργεια, είχαμε ρυθμό, στοιχεία που ήταν τα κλειδιά για την έκβαση του αγώνα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθειά τους.

Ως γηπεδούχοι σε ένα τέτοιο ματς είχαμε πίεση αλλά αντιδράσαμε σωστά και εφαρμόσαμε το πλάνο μας. Συγχαρητήρια και στους συνεργάτες μου για την ανάλυση του αντιπάλου αλλά και στον κόσμο που έδωσε βροντερό παρών και μας στήριξε. Πετύχαμε απλά μία νίκη και τίποτα παραπάνω αφού το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο. Πιστεύω ότι έχουμε περιθώρια βελτίωσης ενώ περιμένω περισσότερα από ορισμένους παίκτες μας".

Ο Βασίλης Καββαδάς, τόνισε: " Κατά τη διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος δουλέψαμε πολύ καλά στις προπονήσεις και αυτό βγήκε στο γήπεδο. Πιστεύω ότι το κλειδί της νίκης μας ήταν η άμυνα".

Μαρκόπουλος: "Νευρικότητα και αδυναμία στο τρίτο δεκάλεπτο"

Στο κακό τρίτο δεκάλεπτο του ΠΑΟΚ στάθηκε ο Σούλης Μαρκόπουλος που έκανε λόγο για νευρικότητα και αστοχία των παικτών του. Συγκεκριμένα ο τεχνικός του "Δικεφάλου" είπε για τον αγώνα με τον Πανιώνιο:

" Κάναμε ένα από τα χειρότερα φετινά μας παιχνίδια εντελώς έξω από τη φιλοσοφία μας και αυτά που είχαμε σχεδιάσει. Είχαμε νευρικότητα και αστοχία, δείξαμε αδυναμία ειδικά στην τρίτη περίοδο όταν επιτρέψαμε στον Πανιώνιο να πετύχει πολλά εύκολα καλάθια. Ελπίζω ότι θα βελτιωθούμε στη συνέχεια διαφορετικά δεν θα πετύχουμε αυτά που θέλουμε. Συγχαρητήρια στον Πανιώνιο που πίεσε και πήρε αυτό που ήθελε στον αγώνα".

Ο Δημήτρης Χαριτόπουλος, τόνισε: " Συγχαρητήρια στον Πανιώνιο για τη νίκη του. Εμείς δεν είχαμε ισορροπία στην επίθεση και αυτό μας κόστισε αμυντικά. Στο δεύτερο ημίχρονο χάσαμε την ψυχραιμία μας και ο Πανιώνιος μας τιμώρησε. Πιστεύω ότι είμαστε καλύτερη ομάδα από αυτό που δείξαμε στον αγώνα αυτό".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ