STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Σφαιρόπουλος: "Έδειξαν ψυχική δύναμη οι παίκτες"

Σφαιρόπουλος: "Έδειξαν ψυχική δύναμη οι παίκτες"
INTIME SPORTS

Ικανοποιημένος έμεινε ο κόουτς του Πανιωνίου, Γιάννης Σφαιρόπουλος από τη νίκη της ομάδας του κόντρα στον Άρη. Διαβάστε τι δήλωσε και ο τεχνικός του Άρη, Βαγγέλης Αγγέλου.

Ο προπονητής του Πανιωνίου, Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε για τη νίκη της ομάδας του απέναντι στον Άρη και το 1-0 στη σειρά των πλέι οφ.

" Οι παίκτες μου έδειξαν την απαραίτητη ψυχραιμία και ψυχική δύναμη για να κερδίσουν το ματς στην παράταση. Στον πρώτο ημίχρονο επιβάλλαμε πλήρως τον ρυθμό μας, αλλά στο δεύτερο επιτρέψαμε στον Άρη να σκοράρει αρκετά εύκολα καλάθια", είπε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός και πρόσθεσε:

" Ο Άρης είναι μία πολύ μαχητική ομάδα, είναι η ομάδα του προπονητή. Ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε έναν σκληρό και δύσκολο αντίπαλο, γι αυτό είναι σημαντικό το ότι κερδίσαμε το παιχνίδι. Κάναμε απλά το 1-0. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας. Είναι ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι τακτικής με εναλλαγές των σχημάτων και σε τέτοια παιχνίδια προσπαθείς να χτυπήσεις τον αντίπαλο στις αδυναμίες του".

Ο Νίκος Παππάς τόνισε: " Ήταν ένα πολύ όμορφο παιχνίδι. Από την πλευρά μας είχαμε πολλά κενά διαστήματα, αλλά ευτυχώς δείξαμε χαρακτήρα στην παράταση και κερδίσαμε το παιχνίδι. Θέλουμε να παρουσιάσουμε μία καλύτερη εικόνα στη συνέχεια και να πάρουμε τη νίκη στη Θεσσαλονίκη. Ο Άρης δεν είναι εύκολη ομάδα. Περιμέναμε ένα πολύ δυνατό και σκληρό παιχνίδι".

Αγγέλου: "Πολύ ωραίο παιχνίδι"

Από την πλευρά του, ο προπονητής του Άρη, Βαγγέλης Αγγέλου δήλωσε: " Έγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι σε μία πολύ ωραία ατμόσφαιρα. Αντιμετωπίσαμε μία πολύ ενθουσιώδη ομάδα. Προσπαθήσαμε. Όπως είπα και χθες είναι πρόκληση να παίζεις τέτοια παιχνίδια. Οφείλουμε να σεβαστούμε τον Πανιώνιο και τον Γιάννη (σ.σ.: Σφαιρόπουλο). Θα χρειαστούμε τον κόσμο μας για το παιχνίδι της Πέμπτης.

Σε αυτά τα παιχνίδια το κύριο συστατικό των παικτών πρέπει να είναι το ένστικτο και η αντίδραση. Σε αυτά τα παιχνίδια είσαι δίπλα στον παίκτη και τον στηρίζεις. Είμαστε περήφανοι για την αντίδραση των παικτών μας. Δεν υπήρχε κανένας διαπληκτισμός. Όταν ένα λιοντάρι μιλάει με ένα άλλο τότε προκύπτουν κραυγές. Είναι λάθος η προσέγγιση. Δεν συνέβη κάποιο τέτοιο περιστατικό".

Ο Αντώνης Ασημακόπουλος ανέφερε: " Παρουσιάσαμε ένα πολύ καλό πρόσωπο. Ήταν ένα παιχνίδι – διαφήμιση για το άθλημα. Σήμερα τελείωσα απλά το πρώτο ημίχρονο. Συνεχίζουμε την προσπάθεια. Δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ