STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Σφαιρόπουλος: "Αφιερωμένη στον πρόεδρο η 3η θέση"

Σφαιρόπουλος: "Αφιερωμένη στον πρόεδρο η 3η θέση"
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αφιέρωσε την κατάκτηση της 3ης θέσης από τον Πανιώνιο στον πρόεδρο της ομάδας, Ηλία Λιανό και συνεχάρη τους παίκτες του για την προσπάθεια σε τόσα δύσκολα παιχνίδια

Το τέλος της φετινής σεζόν βρήκε τον Πανιώνιο να κατακτά την 3η θέση στη βαθμολογία μετά την επικράτησή του με 3-1 νίκες στη σειρά των μικρών τελικών με το Ρέθυμνο.

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του τέταρτου παιχνιδιού στην Κρήτη, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αφιέρωσε την 3η θέση του Πανιωνίου, στον πρόεδρο της ομάδας, Ηλία Λιανό.

"Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μας γιατί κατακτήσαμε την τρίτη θέση. Ήταν μια δύσκολη χρονιά που από την αρχή ήμασταν σε αυτή τη θέση και καταφέραμε να μείνουμε μέχρι το τέλος μετά απο τόσα δύσκολα παιχνίδι που παίξαμε μέχρι το τέλος", σχολίασε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και συνέχισε:

"Αφιερώνω και εγώ τη θέση αυτή στο πρόεδρο της ομάδας που ήταν πολύ κοντά μας όλη τη χρονιά και σε όλο το κόσμο του Πανιωνίου. Συγχαρητήρια και στην ομάδα του Ρεθύμνου".

Από την πλευρά του, ο Μάριος Μπατής υπογράμμισε: "Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την τρίτη θέση και το αξίζαμε. Όλοι τη χρονιά είμασταν σε αυτή τη θέση και τα καταφέραμε. Για την σειρά είχαμε στόχο να κρατήσουμε χαμηλά στο σκορ το Ρέθυμνο και κάναμε πολύ καλή δουλεία συνολικά και τα καταφέραμε. Αφιερώνουμε τη τρίτη θέση στο προεδρό μας και σε όλο το μπασκετικό κόσμο του Πανιωνίου".

Στην αντίπερα όχθη, ο Θανάσης Γιαπλές επισήμανε: "Συγχαρητήρια στο Πανιώνιο για την τρίτη θέση. Δε θα μιλήσω για το παιχνίδι. Είναι μια μέρα γιορτής για το Ρέθυμνο. Από την αρχή της χρονιάς δε περίμενε κανείς αυτό το αποτέλεσμα δηλαδή την τέταρτη θέση. Υπάρχει μια πολύ καλή διοίκηση και λύνει όλα τα προβλήματα.

Για το Ρέθυμνο τώρα αρχίζουν τα δύσκολα δηλαδή να παραμείνει στις ψηλές θέσεις. Είναι αλήθεια ότι έχουν συνηθίσει στις επιτυχίες και αυτό είναι δύσκολο να το διαχειριστούμε σωστά και και για στιγμές που δεν θα είναι τόσο καλές. Αξίζουν σε όλους συγχαρητήρια".

Τέλος, ο Μπρεντ Πέτγουεϊ σχολίασε: "Θέλω να ευχαριστήσω όλο το κόσμο και τους συμπαίκτες μου. Επίσης συγχαρητήρια στον Πανιώνιο. Θέλω να συγχαρώ και ευχαριστήσω το κόουτς μου για την πολύ καλή δουλεία που έγινε και φτάσαμε σε αυτή τη θέση και που θα θέλαμε να πάρουμε και την τρίτη θέση αλλά δε τα καταφέραμε".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ