STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Σφαιρόπουλος: "Θέλουμε να ανακάμψουμε"

Σφαιρόπουλος: "Θέλουμε να ανακάμψουμε"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Γιάννης Σφαιρόπουλος στάθηκε στα ελεύθερα σουτ που έχασαν οι παίκτες του στο φινάλε του πρώτου τελικού με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ αλλά φρόντισε να γυρίσει σελίδα εν όψει της συνέχειας της σειράς.

Το νωθρό ξεκίνημα του Ολυμπιακού και τα άστοχα ελεύθερα σουτ στο φινάλε ήταν δύο από τα στοιχεία που στάθηκε ο τεχνικός των "ερυθρολεύκων" Γιάννης Σφαιρόπουλος στη Συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της ήττας από τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ στον πρώτο τελικό των playoffs της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Δεν παρέλειψε ωστόσο να δώσει το δικό του στίγμα εν όψει της συνέχειας της σειράς.

"Καταρχήν θα ήθελα να συλλυπηθώ τον Γιώργο Πρίντεζη για την απώλεια που είχε. Ο Γιώργος έδειξε μεγαλείο ψυχής θέτοντας εαυτόν στη διάθεση της ομάδας και συνεχίζοντας όλη την προετοιμασία κανονικά από το πρωί",ήταν η αρχική τοποθέτηση του τεχνικού του Ολυμπιακού και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο αγωνιστικό κομμάτι.

"Πιστεύω πως μπήκαμε πολύ νωθρά, ενώ ο Παναθηναϊκός πολύ αποφασιστικά. Δεν είχαμε καλό ρυθμό. Σημείωσαν εύκολα καλάθια, πήραν μια διαφορά που έφτασε ως τους 12 πόντους και σε εκείνο το διάστημα η άμυνά μας δεν λειτουργούσε καθόλου, ενώ επιθετικά, αγχωθήκαμε, δεν διαβάσαμε το παιχνίδι και ήμασταν άστοχοι.

Ο Παναθηναϊκός είχε ρυθμό και τελείωσε το ημίχρονο με 47 πόντους. Στο δεύτερο μέρος αντιδράσαμε, περάσαμε μπροστά, φτάσαμε στο 62-58, δεχτήκαμε μόλις 14 πόντους στην τρίτη περίοδο και βγάλαμε άμυνες κι αιφνιδιασμούς. Στο φινάλε χάσαμε κάποια ελεύθερα σουτ και ο Παναθηναϊκός ευστόχησε στα δικά του. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Είναι μια σειρά αγώνων, σίγουρα έχουμε πιο δύσκολο έργο τώρα, αλλά θέλουμε να ανακάμψουμε. Θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε τα λάθη που μας κόστισαν την ήττα".

Από πλευράς παικτών του Ολυμπιακού το παρών στη Συνέντευξη Τύπου έδωσε ο Ιωάννης Παπαπέτρου με τον διεθνή φόργουορντ του Ολυμπιακού να δήλωσε: "Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη, έχουν ένα προβάδισμα, αλλά η σειρά τελειώνει στα τρία ματς. Η σειρά κρίνεται στις λεπτομέρειες. Κάναμε κάποια λάθη και τα πληρώσαμε. Τώρα χρειάζεται να κάνουμε ένα μπρέικ κι επικεντρωνόμαστε στο δεύτερο ματς".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ