STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Πρώτος "κλέφτης" ο Ξανθόπουλος

Πρώτος "κλέφτης" ο Ξανθόπουλος

Ο Βασίλης Ξανθόπουλος έφτασε τα 401 κλεψίματα στην Stoiximan.gr Basket League, ξεπέρασε τον Βασίλη Σπανούλη και είναι πια πρώτος στη λίστα μεταξύ των εν ενεργεία παικτών που αγωνίζονται ακόμα στο πρωτάθλημα.

Ο Αρης πέρασε με επιβλητικό τρόπο από την Πάτρα , όπου νίκησε εύκολα τον Απόλλωνα 79-64, κάνοντας μάλιστα και μία από τις καλύτερες φετινές εμφανίσεις του σε άμυνα και επίθεση. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε πάντως και έναν απρόσμενο πρωταγωνιστή. Ο λόγος για τον Βασίλη Ξανθόπουλο.

Ο 32χρονος πόιντ γκαρντ πέτυχε 11 πόντους δίχως να χάσει σουτ (3/3 τρίποντα, 1/1 δίποντα), μάζεψε 6 ριμπάουντ, μοίρασε 4 ασίστ χωρίς να κάνει ούτε ένα λάθος και έκλεψε επίσης πέντε φορές τη μπάλα, φτάνοντας τα 401 στην καριέρα του στην Stoiximan.gr Basket League. Με τα πέντε κλεψίματα που έκανε στην Πάτρα, μάλιστα, ο Ξανθόπουλος ξεπέρασε τον Βασίλη Σπανούλη (397) και είναι πλέον ο πρώτος εν ενεργεία “κλέφτης” στην κατηγορία, σύμφωνα με τα στοιχεία του ΕΣΑΚΕ!

Αξίζει επίσης να αναφερθεί ότι ο Ξανθόπουλος έγινε ο ένατος παίκτης που έσπασε το φράγμα των 400 κλεψιμάτων στην Stoiximan.gr Basket League. Στο ίδιο παιχνίδι συμπλήρωσε 100 επιθετικά ριμπάουντ στην καριέρα του και έφτασε επίσης τις 960 ασίστ. Εκτός απροόπτου θα τις χιλιάσει πριν ολοκληρωθεί το φετινό πρωτάθλημα.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ