STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Πρίφτης: "Βάλαμε φρένο στην κατηφόρα"

Πρίφτης: "Βάλαμε φρένο στην κατηφόρα"

Ικανοποιημένος που η Καβάλα επέστρεψε ξανά στις νίκες ήταν ο Δημήτρης Πρίφτης μετά το τέλος του αγώνα με τον Ίκαρο. Λυκογιάννης:"Όλα πήγαν ανάποδα"

Η Καβάλα επέστρεψε στις νίκες νικώντας με σκορ 81-67 τον Ίκαρο Καλλιθέας και ο Δημήτρης Πρίφτης δεν μπορούσε παρά να είναι ευχαριστημένος που η ομάδα του έκλεισε με θετικό τρόπο το 2011.

Ο προπονητής της Καβάλας στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου, αφού συνεχάρη τους παίκτες του, τόνισε ότι το πρόβλημα της ομάδας του είναι οικονομικό.

"Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την τεράστια προσπάθεια που έκαναν. Με αυτή νίκη βάλαμε φρένο στην κατηφόρα που ξεκινήσαμε εδώ και τρία παιχνίδια. Φτάσαμε αισίως τις πέντε νίκες, που για μας ήταν πολύ σημαντικές, εάν κανείς σκεφτεί όλες τις παραμέτρους", υπογράμμισε ο Δημήτρης Πρίφτης και συνέχισε:

"Μίλησα τις προηγούμενες μέρες για ψυχολογικό πρόβλημα, αν και ουσιαστικά το πρόβλημά μας είναι οικονομικό. Ο πρόεδρος είναι κοντά μας καθημερινά σχεδόν και ξέρουμε τι περνάει. Είναι μόνος του και παλεύει να βρεί λύσεις, όμως το πρόβλημα συνεχίζει να υφίσταται. Γι’ αυτόν αντέχουμε", δήλωσε ο τεχνικός της Καβάλας.

Σύμφωνα με τον Σωτήρη Καραποστόλου η νίκη αυτή ήταν μονόδρομος για την ομάδα του: "Για μας ήταν μονόδρομος αυτή η νίκη μετά από τρεις κακές εμφανίσεις και ανάλογες ήττες. Επιβάλαμε το ρυθμό μας από νωρίς και παίξαμε νομίζω καλό μπάσκετ. Είχαμε σήμερα καρδιά και ψυχή.

Αυτή η νίκη πιστεύω πως θα μας δώσει ηθικό για τη συνέχεια. Aυτή τη νίκη την αφιερώνουμε καταρχήν στους εαυτούς μας, στους προπονητές μας και σε όσους φιλάθλους πραγματικά πιστεύουν σε εμάς και ήρθαν σήμερα στο γήπεδο. Το εάν ξεπέρασα τους 1200 πόντους στην Α1 σήμερα, σαφώς και με κάνει χαρούμενο, όμως πιο σημαντική ήταν η νίκη της ομάδας".

Λυκογιάννης: "Όταν κάνεις 22 λάθη δεν ζητάς πολλά"

Στα πολλά λάθη που έκανε η ομάδα του στάθηκε ο Άρης Λυκογιάννης: "Συγχαρητήρια στο Δημήτρη (Πρίφτη) για τη δίκαιη νίκη τους και στην Καβάλα. Το παιχνίδι δεν είναι για πολλά λόγια. Όλα μας πήγαν στραβά και ανάποδα, όχι μόνο σήμερα, αλλά και όλη τη βδομάδα, με πολλά προβλήματα, με τραυματισμούς και απουσίες.

Ήρθαν κάποιοι παίκτες και προσπαθήσαμε να τους βάλουμε στο κλίμα, όμως με τόσες απουσίες πώς να παίξει διπλό; Θέλουμε σίγουρα ενίσχυση στις θέσεις που άφησαν κενές οι ξένοι μας. Τις επόμενες μέρες θα πάρουμε παίκτες".

Τέλος ο Βαγγέλης Καράμπουλας υποστήριξε: "Όταν σε ένα μάτς σαν κι’ αυτό κάνεις 22 λάθη, δε νομίζω ότι μπορείς να ζητάς και πολλά. Συγχαρητήρια στην Καβάλα για τη δίκαιη νίκη της. Εμείς δε μπορέσαμε να παίξουμε όπως θέλαμε και είχαμε δουλέψει όλη τη βδομάδα, με τα όποια προβλήματα είχαμε. Καλή συνέχεια στην Καβάλα και καλή χρονιά σε όλους".

* Η φωτογραφία είναι του Λάσκαρη Τσούτσα.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ