STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Πρίφτης: "Να ισορροπήσουμε την εικόνα μας"

Πρίφτης: "Να ισορροπήσουμε την εικόνα μας"
INTIME SPORTS

Να διατηρήσει τα στάνταρ της η ομάδα και στα εκτός έδρας παιχνίδι, τόνισε ο κόουτς της Καβάλας, Δημήτρης Πρίφτης. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Η Καβάλα πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στον Ηλυσιακό στο κλειστό της Καλαμίτσας και έφτασε στο θετικό αποτέλεσμα με 78-73.

Ο κόουτς της ομάδας, όμως Δημήτρης Πρίφτης θέλει οι παίκτες του να παρουσιάζουν την εικόνα που έχουν στα εντός έδρας ματς και μακριά από την Καβάλα.

" Είναι θετικό ότι πήραμε τη νίκη απέναντι σε μια αθλητική ομάδα, γρήγορη και σκληρή. Θεωρώ ότι η ομάδα μας αδικείται από την εικόνα της στα εκτός έδρας παιχνίδια, όπου υπάρχει μεγάλη διαφορά σε σχέση με τα εντός έδρας ματς", τόνισε ο Έλληνας τεχνικός και πρόσθεσε:

" Πρέπει να βρούμε τρόπο ώστε να διατηρούμε τα στάνταρ μας και όταν αγωνιζόμαστε μακριά από την Καβάλα, ώστε να ισορροπήσουμε την εικόνα μας".

Από την πλευρά των παικτών ο Ο'Μπράιαντ τόνισε: " Ο Ηλυσιακός είναι σκληρή ομάδα και παρά τη διαφορά που είχαμε πάρει το ματς έγινε ντέρμπι όπως και τις προηγούμενες δύο φορές. Ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι και πήραμε τη νίκη".

Φλεβαράκης: "Παλέψαμε το παιχνίδι"

Ο τεχνικός του Ηλυσιακού, Κώστας Φλεβαράκης δήλωσε: " Παλέψαμε το παιχνίδι, όμως κάποια εύκολα καλάθια που δεχτήκαμε σε συνδυασμό με την αστοχία μας στις βολές μας στοίχισαν τη νίκη. Τα παιδιά προσπάθησαν, γύρισαν το ματς αλλά στο τέλος πληρώσαμε αυτά τα δύο στοιχεία.

Έχουμε πολλούς νέους παίκτες όπως ο Σπανός, ο Γαλιώτος και ο Κασελάκης που κάνει μεγάλη προσπάθεια για να πάει από το "4" στο "3". Παράλληλα προσπαθούμε να βρούμε τους ρόλους μας μετά την αποχώρηση των Χολ, Τόντιτς που ήταν οι πρώτοι μας ριμπάουντερ. Με τις αλλαγές ωστόσο χαμηλώνουμε κι άλλο το μπάτζετ που είναι ένα ακόμη ζητούμενο".

Ο Αλέξης Σπάνος πρόσθεσε: " Παρά το γεγονός ότι είχαμε δουλέψει κάποιες καταστάσεις στην προπόνηση, στην πράξη δεν εφαρμόσαμε σωστά κάποια πράγματα, με αποτέλεσμα να χάσουμε τη συγκέντρωση μας και τη νίκη".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ