STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Πρίφτης: "Δύσκολο παιχνίδι για εμάς"

Πρίφτης: "Δύσκολο παιχνίδι για εμάς"
INTIME SPORTS

Ο προπονητής του Ικάρου Καλλιθέας, Δημήτρης Πρίφτης μίλησε για το ματς της ομάδας του με τον Πανελευσινιακό.

Ο Ίκαρος Καλλιθέας επικράτησε εντός έδρας του Πανελευσινιακού με 85-78, με τον προπονητή της ομάδας, Δημήτρη Πρίφτη να μένει ικανοποιημένος από τη νίκη της ομάδας του.

" Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας, καθώς έπρεπε να κερδίσουμε, μετά από τρία σερί άσχημα αποτελέσματα. Παίζαμε με μια πολύ επιθετική ομάδα που παίζει απλό, αλλά αποτελεσματικό μπάσκετ", ανέφερε ο Πρίφτης και πρόσθεσε:

" Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες για την υποστήριξη τους. Με την είσοδο του Πάντιτς βρήκαμε μια ακόμα διάσταση στο παιχνίδι μας, που δεν την είχαμε. Με την επιστροφή του Κυρίτση, θα βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο. Καλή συνέχεια στον Γιώργο και την Ελευσίνα".

Ο προπονητής του Πανελευσινιακού, Γιώργος Σκαραφίγκας δήλωσε: " Εξ αρχής γνωρίζαμε πως είναι ένα δύσκολο ματς με αντίπαλο μια πολύ οργανωμένη ομάδα. Χαρακτηριστικό της είναι η άμυνα με τα χέρια και με αυτό εννοώ πως χρησιμοποιούν πολύ σωστά τα χέρια.

Αρκετά ποιοτικό ματς δεν ήμασταν καλοί στο πρώτο μέρος, αλλά στο τρίτο δεκάλεπτο ήμασταν εξαιρετικοί. Στο τελευταίο το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες, στην ουσία σε δύο συγκεκριμένες φάσεις. Μια άμυνα και μια επίθεση. Μπορούσαμε κι εμείς να πάρουμε τη νίκη, αν ήμασταν λίγο πιο τυχεροί. Πρέπει τώρα να κερδίσουμε και τα δύο επόμενα ματς".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ